sebcio76 Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Megi została umyta, napastowana i zatankowana za 50zł Przed zimą wymieniłem wycieraczki na nowe płaskie firmy ALCA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walbe Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Zarejestrowałem mojego scenica, zatankowałem za 100zł, zauważyłem brak prawego bocznego kierunku,okazło się że wypadła żarówka i mruga sobie w nadkolu, trochę gimnastyki i ją wydobyłem, osadziłem w kloszu i teraz jest ok. Zdemontowałem tylne lampki we wnętrzu (nie świecą), zajmę się nimi jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 sceniol starszy otrzymał inny zespól liczników i problem szalejącego wyświetlacza i zegarów przestał istnieć. Przy okazji przebieg zmalał z 223 810km do 172 515km, a to wszystko za 25zeta i 20 przesyłka. Dodatkowo opłacone OC na kolejne pól roku 220zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Moja megi zalana do pełna;) Wymyta,odkurzona wygląda jak nowa z salonu;D Wymieniony filtr powietrza i kabinowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecky Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 (edytowane) 1. Kupiłem 2. Usunąłem stare spękane logo firmy po poprzednim właścicielu. 3. Wymieniłem przeguby, łożyska, sprawdziłem geomertię. 4. Plak wewnątrz i tempo na zewnątrz. 5. Założyłem radio, bo od nowości niegdy nie miała. 6. Zdjąłem stare zniszczone kołpaki i założyłem nówki Tesco 15" z napisem MEGA :) chyba chcieli napisać Megane ale im nie weszło. 7. Korzystając z mauala w downloadzie naprawiłem wypadający przycisk klapy bagażnika (co prawda nie gumką a kawałkiem druta zakręcając go odpowiednio wewnątrz klapy, jak by ktoś podrzucił lepsze rozwiązanie bęrę rad). 8. Umyłem i odkurzyłem. 9. Pojechałem do pracy zarobić na nowe zimówki. 10. No i natłuściłem uszczelki przed zimą oraz kupiłem odmrażacz w szpreju żeby nikt nigdy więcej nie rysował Megi po szybkach. Edytowane 16 Października 2012 przez Marecky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Wymieniony sworzeń wahacza, olej w skrzyni, klocki hamulcowe z przodu i z tyłu, wymieniony filtr przeciwpyłkowy oraz odgrzybiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Założyłem nowiuteńkie Kleberki. Jeden komplecik na całe następne dwa latka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Może nie dziś, ale w sobotę wymieniłem szczęki z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Megan I dostał nowe drążki (Febi), nowe końcówki drążków (Febi), osłony na drążki (Hart), oraz nową kopułkę z palcem (Facet). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Obydwa sceniole przeszły przegląd w SKP. W starszym zaczyna sie sypać sworzeń wahacza z prawej strony. Trzeba mechanika zaklepać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 kupiłem olej silnikowy 0W30 4 plus 1 litrowy a dostałem dwa razy po 4 litry ale zapłaciłem jakby miał 5 litrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 W sceniolu starszym przegląd i konserwacja zabawek w drzwiach przednich lewych. (klamki, zamki, podnośnik i linki szyby, ogranicznik otwarcia, zawiasy) Zakupiono 2 szt. klamki wewnętrzne, ze wzmacnianymi obudowami, te dla Ph II na linki. Jak nadejdą trzeba przerobić na pręty i wymienić, jest to możliwe. W przyszłym tygodniu inspekcja i konserwacja w drzwiach prawych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 umyta i nałożona grubsza warstwa wosku przed zimą chyba, już jeden z ostatnich takich weekendów do pucowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antracyt Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Założyłem nowy wieszak tłumika i wymieniłem filtr kabinowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek25 Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Megi dotała nowe klocki hamulcowe na tył przeszła przegląd bez żadnych problemów, zimówki też założone:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi