ziomek4007 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 wycieraczki Valeo i zimowy koncentrat do spryskiwaczy Sonax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Megan 2 dostał nowe laczki a dokładniej Fulda Montero 3, kierunkowskazy boczne typu clear przydymiane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Megi dostała nową future pod maskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_07 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Wymieniona Poduszka silnika prawa (orginał, bo zamiennik zalożyłem tydzien temu i tyle wytrzymał) Teraz w samochodzie cichutko, prawie tak jakby silniek był benzynowy a nie diesel. Na gwarancję tamtą odeślij. Ja dziś wymieniłem zawór w odmie i już nie wydaje dziwnego dźwięku, został tylko temat czujników w kołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 (edytowane) Dziś megane dostałą ubezpieczona na rok kolejny:) i trpche pojeździł i znacznie lepiej silnik pracuje i lepiej reaguje na dodanie gazu po płukaniu silnika. Edytowane 17 Listopada 2012 przez airbites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Przewietrzyłem na trasie nie po mieście w korkach no i umyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Pojeździłem na oparach zeby było mniej wody w baku, kupiłem dodatek do paliwa i lusterko wsteczne fotochromatyczne za grosze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanleus Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 wczoraj nabyłem, dzisiaj założyłem nowe opony zimowe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 (edytowane) Wczoraj po południu, kolejne WRRRR ;) podejście do przecieku płynu chłodniczego w sceniolu starszym. Jakiś artysta w głowicę od tyłu, pod kolektorem dolotowym, wkomponował całkowicie zbędny króciec 20mm i zakończył go gumowym kapturkiem z opaską zaciskową, którego niestety nie można zakupić.. Oryginał od starości się zużył i już to miałem uszczelnione zaślepką własnej produkcji, niestety guma okazała się felerna i trzeba było poprawiać, bo znowu ciekło. niepotrzebny króciec; Nawet po demontażu kilku elementów dostęp tragiczny. Po ponownym uszczelnieniu, uzupełniłem płyn i odpowietrzyłem układ chłodzenia. Edytowane 20 Listopada 2012 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanleus Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 odkurzyłem i umyłem Renatkę, kontrola płynów ustrojowych, okiełznanie kabelkologii ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Umyte autko. Dawno myte nie było. Ale i tak za chwilę będzie upaćkane bo niestety aktualnie stoi na świeżym powietrzu w miejscu studiowania ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaru Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Bolid dostał w końcu zimowe opony ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Po prawie miesiącu zabieram się za mycie, bo już nie widać u dołu jakiego koloru jest auto (serio ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 wymieniłem olej i jeden wężyk paliwowy (doprowadzający paliwo od filtra do pompy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 meganka umyta, aż cieszy oko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi