benek25 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Megi dostała nowy akumulator Bosch'a i głośniki w drzwi Magnat'a ;) a niech ma pomyslalem ;) kupiłem preparat do impregnacji dachu i w tygodniu bedzie zainpregnowany ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walbe Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Wizyta na myjni, autko umyte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 (edytowane) W sceniolu drugim wymieniłem filtr powietrza i kabinowy, ze zwykłego na węglowy. Niestety siatki przed wlotem do wentylatora nie zabudowałem, za ciasno by tam łapki wcisnąć, a nie chciało mi się całego podszybia rozbierać. Edytowane 27 Listopada 2012 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Nie dziś ale wczoraj wymyta wypolerowana i zatankowana za 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Wymieniłem koła na zimowe i czekam na zapowiadany śnieg ;) Dodatkowo jeszcze umyłem, wprawdzie nie wiem po co jak ma chlapać, ale umyłem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 To ja się też dopiszę, a co ;) Wymyłem, odkurzyłem, znalazłem czemu świeci mi się kontrolka otwartych drzwi (czujnik klapy), wywaliłem wreszcie ten paskudny wzmacniacz antenowy i założyłem standardową podstawkę pod antenę. Dziwne ale nagle radio zaczęło grać lepiej ;) Dodano: 30 lis 2012 - 20:43 PS Zapomniałem dodać,tydzień temu wymieniłem hamulce; klocki i szczęki, oraz gumy na stabilizatorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 mycie plus przegoniłem jakieś 80km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Odebrałem z serwisu. Wymieniona tylna poduszka skrzyni biegów oraz półoś od strony kierowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Dziś sceniol drugi tylko odkurzony w środku, miało jeszcze być mycie ale za zimno jest, nie chciało mi się marznąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Od wczoraj walczę z wymianą klocków w aucie a dokładniej z jarzmem zacisku przód prawy jak na razie skończyło się na urwanej końcówce prowadnicy dolnej wchodzącej do jarzma nowy komplet na jedno koło 67zł a za klocki dałem 65zł ja pierd... dlaczego ludzie nie dbają o hamulce załamka ;) a drugiego koła nawet nie dotknąłem jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Umyty i odkurzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom2125 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Uzupełniłem płyn chłodniczy i w związku z nadchodząca zimą(zaspy)nie sprzatnąłem wnętrza..w razie awarii na drodze podrzędnej stare chipsy,orzeszki,itp utrzymają mnie przy życiu do nadejścia pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Wymieniłem żarówki przednie H7 bo przepalił się po 7 tys. km i po 4-5 miesiącach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSolo Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Wymieniłem moduł ogrzewania. Ten co steruje wiatrakiem ;) Jestem ekspertem od schowka pasażera ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 (edytowane) Megan 2: Po długich bataliach z dziwnymi piskami z układu kierowniczego nastała cisza :) Wymienione klocki przedniej osi. Edytowane 2 Grudnia 2012 przez Merkaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi