MB17 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Aluski na lato wyczyszczone, czekam na wyższe temperatury, żeby założyć na auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Megan 1 dostał świeży olej i filtr oleju, spryskiwacz szyby, zamówiony przewód gumowy SWH4298. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroprg Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Ostatni tydzień pierwsze wkłady w samochód: 1. łożysko lewego przedniego koła (w paczce 2szt FEBI albo SWAG (nie pamietam) 120zł/2szt) 2. tarcze i klocki przód (klocki bosch za 55zł) (tarcze 140zł/2szt - Mintex) 3. Tylna poduszka silnika - 100zł 4. Wycieraczki przód 5. KONSERWACJA zawieszenia - środek BOOL no konserwacji podwozia 4x18zł ;) 6. Wymieniony olej 10w40 Lotos semisyntetic 60zł razem z filtrem oleju Jeżeli ktoś potrzebuje taniej części to mówić bo mam dobre rabaty w sklepie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 zielona zatankowana benzyną i gaziwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek25 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Umyta i wypucowana, gdyż wczoraj było u mnie 12 stopni i słońce cały dzień, i w końcu jazda z otwartym dachem ;) nareszcie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroprg Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 zamówiłem wyświetlacz i radio od wersji po lifcie - przynajmniej będzie CD i brak wypadających guzików ;D Dodano: 07 kwi 2013 - 21:10 zamówiłem wyświetlacz i radio od wersji po lifcie - przynajmniej będzie CD i brak wypadających guzików ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 mycie tak z grubsza ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Megana dostała już letnie lacie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Megi dostała opony letnie! Porządnie wymyta,odkurzona. Wymieniony silniczek tylniej wycieraczki. Na allegro zamówione zajefajne kołpaki( chciałem zakładać aluski,ale w tej chwili budżet mi na to nie pozwala :P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal_b_30 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 wymieniłem przednie tarcze hamulcowe i klocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zaliczony przegląd techniczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4007 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) trochę odświeżyłem: Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez ziomek4007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zmyty brud po zimie, autko przejrzało na oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrrystian Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Megi dostała letnie buciki i zamówiłem dla niej gwincik :P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 sceniol drugi zatankowany pod klapkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi