miro74 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Wymieniony wentylator nawiewu(zatarty silnik) oraw wymieniony stopiony opór wentylatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Założona w bagażniku taśma LEDowa biała;) W przyszłym tygodniu jak będzie czas to zakładam pod nogami kierowcy i pasażera :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrrystian Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Wymieniony Olej :) filtr oleju, paliwa powietrza i pyłkowy :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Dziś przygotowywałem się do jutrzejszej akcji konserwacji profili zamkniętych :) Zakupiłem odpowiednie specyfiki. Jutro zabieram się za delikatnie wtryśnięcia. Kupiłem jakieogoś Fluidola(w puszce a nie pod pistolet bo tak doradził znajomy fachowiec) cos dostałem od innego człeka, olej leży od wiosny. Pozostaje to zmieszać i jazda. Wcześniej zapsikałem i zamalowałem to co konieczne w podwoziu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makgajwer Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Megi przygotowana na zimę: umyta i nawoskowana 2 razy. Błyszczy jak psu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 (edytowane) Oj działo się. Upryskaliśmy się ze znajomym na maxa.Robiliśmy kilka aut na raz. Nie polecam takich temperatur. Odrobine za zimno. :) Strzeliłem specyfikiem w progi, elementy zamknięte, tyle ile można było wsadzić rurki. Jest OK. Niestety nasz przyrząd robił numery i wystrzeliła puszka od pistoletu. Hm...udało się zakończyć akcję, ale.....następnym razem muszę skombinować lepsze przyrządy a konkretnie jakiś solidny, metalowy pojemnik na mazidło. Ciekawe czy na rynku jest jakiś gotowy pojemnik, oczywiście w rozsądnej cenie. Wcisnąłem już prawie wszystkie koreczki, pozostały te w drzwiach i dolne progowe. Dodano: 03 paź 2013 - 22:03 Wczoraj udało się jeszcze założyć dolną osłonę pod silnikiem. Jak zdjąłem na wiosne to tak jeździłem bo nie było kiedy przykręcić :) Nawet się zastanawiam czy to lepiej, że jej nie było czy gorzej. Podobno dla klimy gorzej, ale...no właśnie. Teraz już jest. Zbierałem się do konserwacji auta, drobnych poprawek i tak przyszła jesień a jak spojrzeć na temperaturę to prawie zima........ Obecnie w aucie mam zapach pasty do butów(specyficzny środek do konserwacji) ;) Dziś zrobiłem przegląd i ustawiłem światła. Edytowane 1 Października 2013 przez fredi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werderaner Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Sworzeń wahacza lewy przód+Przegląd+Ubezpieczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziek81 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Założyłem nowe oponki letnie , stare niestety zjechane prawie do granicy rozsądku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Wczoraj umyłem puga :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomasleon Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 (edytowane) umyty 2 razyyyyyyy i nawoskowany, poświęcony czas 4h 30min ( sonax płyn do mycia + wosk ) Edytowane 6 Października 2013 przez thomasleon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 (edytowane) Założone taśmy Led białe pod nogami kierowcy i pasażera;) (zdjęcia link poniżej) Edytowane 7 Października 2013 przez damian_opole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makgajwer Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Autko zatankowane pod kurek za 5,34 na Shellu dzięki promocji w Lidlu :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Megi umyta, zatankowana za 150złociszy oraz przygotowane -wyważone zimowe kółka(czekają na odpowiednią temp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QsOor Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Zmienione zimówki na drugim komplecie felg, stare Fuldy Kristall Montero 2 ustąpiły miejsca nowiutkim Continentalom ContiWinterContact TS850. Czekają teraz na listopadowe chłody ;) Stare wystawiłem na tablicy, poszły w niecałe 2 godziny :) Fuldy miały 3 sezony za sobą i jeszcze jakieś dobre 5mm, ale zeszłej długiej zimy przestawały już dawać radę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 zamówiony zderzak i halogeny do jodły, dziś została przesłane wyliczenia z OC sprawcy, czyli można zacząć wszystko składać do kupy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi