mateuszchm Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Megi umyta, wyplakowana, nowy zapach, zatankowana, aż miło patrzeć przez okno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Umyta i od razu następny problem. Zarysowana klapa od skrobaczki. Ale zaprawki już położone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Po niepowodzeniach opisanych w tym poście: http://megane.com.pl/topic/14960-co-was-ostatnio-wkurzylo/page__view__findpost__p__383815 po południu dokończyłem podłączanie gniazda do podświetlenia półki bagażnika w moim sceniolu, tak by oświetlało wnękę na koło zapasowe. Przedtem po podniesieniu podłogi bagażnika była całkowita ciemność z lampki fabrycznej, teraz tak to wygląda: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Zatankowałem pod korek za 5,19 zł za litr ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Obydwa sceniole umyte, mój dokładnie, RaVa tylko z wierzchu, bo jutro znowu będzie posolony... Na A1 nadal sypią, chyba się im czarny asfalt przestał podobać...... No i wymieniłem w moim kratkę nawiewu na szybę, zakupiona za 20 zł zamiast tej którą brutalnie powierciłem by diody tam wstawić, a pomysł nie wypalił. ;) Kratka z auta z 2004 roku, to już 3 element po schowku na okulary i lusterku elektrochromatycznym, który jest starszy od całego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Czarna wymiana 4 świec żarowych, oleju i filtra oleju i na koniec zalany pod klapkę. Scenic wymiana oleju z filtrem, oraz filtra powietrza i również zatankowana pod klapkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 (edytowane) Zatankowany na maxa 56litrów ON, mimo że jestem na wakacjach Megi została umyta z soli i wypolerowana, nie ma lipy i cięcie jak mówił poeta Cenzuralnie się wyrażamy. Aston76 Edytowane 6 Lutego 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 (edytowane) Dzisiaj mojej Megi stuknęło 180 000km,nie wiem czy jest powód do radości czy też nie,że coraz więcej na blacie,ale pojechałem do ASO na kompa i mały przegląd,wyszło wszystko ok,mechanik powiedział:Nic tylko lać i jechać! Edytowane 7 Lutego 2014 przez damian_opole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Dziś wymieniłem olej w ASB. Spokój na kolejne 60 tyś. km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeeq Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Wymieniony olej w skrzyni biegów, no i przegląd na kolejny rok zaliczony, pozostało OC przedłużyc tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkonst Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Odebrałem samochód po regeneracji reflektorów, nie sądziłem że róznica będzie aż tak duża Teraz trzeba się zacząć rozglądać za dziennymi, żeby znowu nie wypalić reflektorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemalysy Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 (edytowane) Hej. Około tygodnia temu umyłem furmankę z całej soli jaką na sobie woziła. Dziś zamknąłem temat tylnej wycieraczki. Wreszcie jest tak jak być powinno. Przy okazji osłona klapy bagażnika (ta plastikowa) dostała nowe kołki zatrzaskowe. Już nie będzie stukać. ;) Edytowane 8 Lutego 2014 przez siemalysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 umyta i odkurzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 (edytowane) Kolejne podejście do tematu z moich postów z poprzedniej strony: Zastosowałem coś takiego: http://allegro.pl/lampka-do-laptopa-5led-diodowa-usb-do-notebooka-i3937547726.html Oczywiście przerobione i przystosowane do własnych potrzeb i wymogów.. Edytowane 8 Lutego 2014 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafoooo Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 (edytowane) A ja zacząłem produkować narzędzie do kalibracji listwy wtryskowej lpg, jak będzie gotowa, napewno się pochwalę. ;) Edytowane 8 Lutego 2014 przez rafoooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi