mateuszchm Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Zakupiłem do Megi nowe oponki zimowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitek88 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 hm...sporo tego...zrobione dziś: -ori rozrząd i ori pompa wody -ori antena fm -ori filtr paliwa -reszta filtrów Purflux -płukanka Liqui Moly Pro-Line -olej Liqui Moly Synthoil High Tech 5w40 -lewy sworzeń Febi -łączniki stabilizatora JGR -gumy stabilizatora SASIC -łożyska amortyzatorów SNR -montaż ori czujnika deszczu + nowa płytka z żelem -nowe lampy przednie DEPO -ori wycieraczki przód -wycieraczka tył Valeo -zamontowany "lizak" otwierania maski -wymiana żarówki światła cofania -zalane do pełna ON Lotos Dynamic -kupiony zimowy płyn do spryskiwaczy Lotos Dynamic -35 na sam koniec oczywiście nowy, mój ulubiony zapaszek California Car Scents -Coronado Cherry xD pracowity był to dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Wymieniłem świece zapłonowe. Najdroższe świece, jakie w życiu kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fourier Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) Pomiar poziomu natężenia dźwięku ;) Cel- określenie, która Meganka "chodzi" ciszej, a w której jest lepsze wyciszenie :) Edytowane 3 Października 2014 przez fourier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) Nasmarowałem mechanizm zamka i naradziena razie klamka się cofa. Wymieniłem żarówki postojowe przednie, zabezpieczyłem pas przedni i szyny od foteli preparatem przeciw rdzy. Edytowane 5 Października 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blanek Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Scenic umyty, odkurzony i potraktowany PLAK-iem. Nowy zapach i serduszko "Stop wariatom drogowym" na lusterku. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Przegoniona na trasie 700km w 4 dni i spalanie według kompa na poziomie 6,7l/100km. I jeszcze paliwa zostało według komputera na 150km jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Wymieniłem przednią lewą poduszkę amortyzatora wraz z złożyskiem. Nawet zwinnie szła robota (niecałe 4h) - ale, dalej coś stuka. Więc kasa (180zł za zestaw MEYLE) poszła w błoto. Teraz czas na łączniki stabilizatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitek88 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 (edytowane) hmm...dmuchawa stanęła...decyzja zapadła: deska out! kupiona dmuchawa i rezystor... deska ściągnięta, wszystko rozebrane, dmuchawa rozłączona, rezystor też, wszystko wygląda ładnie... podłączyłem z powrotem i....wszystko hula heh przynajmniej ściąganie deski przećwiczone xD Nie usuwamy wpisów moderatorów, bez konsultacji z nimi. Aston76 Edytowane 7 Października 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peugeot206.88 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Kupno licznika do reni :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek83 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Dałem jej pić. Zatankowana do pełna bo przedwczoraj wypłata ;) Jak szaleć to szaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitek88 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 wymieniony włącznik światła cofania, dolany olej do skrzyni do poziomu, naprawiony silniczek lewej lampy i lampy wyregulowane, przeczyszczenie styków halogenów przednich, bo coś nie łapało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) Megi dostała dzisiaj do zestawu kondensator Phantom 1,2 Farada i teraz jestem happy w 110% :) Montaż poszedł mi łatwiej niż sądziłem i zaoszczędziłem 100zł ;) Dla ciekawskich jak to gra to tu jest któtki filmik sprzed paru dni;) Edytowane 9 Października 2014 przez damian_opole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Kupione nowe wycieraczki Silbak za 50 zł z wysyłką:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paula93 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) Moje autko zostało dzisiaj pięknie umyte w środku i na zewnątrz;) Sąsiedzi myśleli, że idzie na sprzedaż, bo twierdzą, że kupiłam złoma i chcę się go już pozbyć, bo "Reno" jest do cięcie, a sami jeżdzą starą Toyotą ;D Edytowane 9 Października 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi