damian_opole Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Megi zatankowana na Shellu do pełna za 4.80zł/l Nalany płyn zimowy do spryskiwaczy. Aktualny prawie nowy akumulator ledwo dawał radę odpalić rano samochód przy -2 stopniach(54ah 540A), więc wymieniłem na nowy tym razem na Centra Futura 72AH 720A;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogulek Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Poszedł do przeglądu. ;) Jutro uderzam taryfą do roboty, przy tej pogodzie nie będę się wlókł komunikacją miejską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManOfSteel Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Korzystając z uprzejmości kolegi, który udostępnił mi miejsce w warsztacie, wymieniłem wczoraj w swojej Megi tylne klocki hamulcowe , zwłaszcza że robiłem to sam pierwszy raz, ale czytając porady tutaj na forum nie ma z tym wielkiego problemu. A że robiłem to w warsztacie kolegi użyczył mi specjalnej maszynki do wkręcania tłoczków więc nie musiałem się siłować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyRydz85 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zatankowany do pełna i zmianie oponki na zimowe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zatankowana do pełna za 4.40 zł:) Przyszła przesyłka z mechanizmem z silnikiem od wycieraczki nówka:) Więc jutro wymiana.... Dodano: 11 gru 2014 - 15:37 Wymieniony silnik z mechanizmem na nowy i odetkanie zapchanego odpływu wody podszyby bo mechanizm byl skorodowany i silnik w połowie rdzy. I teraz dziala szybciej niż wczesniej:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Wczoraj: wymyta, wyclearowana i na woskowana teraz zima nie straszna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zielona i czarny zaprowadzone na myjnię, gdzie je umyto, nawoskowane woskiem Sonax, odkurzono i wyplakowano oraz konserwacja uszczelek. Taki sam los czeka jeszcze czerwonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Sceniol drugi też umyty i poodkurzany... i znowu pokropiony od wieczornej, delikatnej mżawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Odwiedziła dzisiaj mechanika. Do wymiany był według mnie napinacz z rolką i pasek (hałasował już od jakiegoś czasu coraz głośniej), według mechanika napinacz OK tylko rolka do wymiany oraz pasek. I okazało się, że pasek lada moment mógł przysporzyć jeszcze więcej kłopotów (czytaj remont silnika), bo był cały popękany od środka i zaczął się rozwarstwiać a przejechał około 30tys. km w 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megan92 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Nowe dywaniki gumowe, żeby nie wyrósł mi żaden grzybek pod tapicerką :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Wyregulowane ramie wycieraczki za free i zatankowana do pełna za 3,99 zł :) I gotowy do wyjazdu jutro nad morze...na opalanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Wymienione drążki kierownicze z końcówkami i ustawiona zbieżnoiść. Jeszcze za parę set km wymienię olej i tylne amory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 A ja byłem wczoraj na myjni, bardzo podobnej do tej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Przegoniona do Warszawy i z powrotem. Taki nasz rodzinny zwyczaj po świąteczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Megi dostała dzisiaj nową pompkę spryskiwaczy, druga w ciągu dwóch lat ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi