sobiepan Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 A mój stoi w zimnym garażu i dziś ledwo ledwo odpalił aku z 2008r.Mierzyłem napięcie 11,7V miał przed zapaleniem.Czyżby już musiał dostać nowy aku??. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Może nie dziś, ale wczoraj padła ostatnia cewka (160zł)- teraz mam już wymienione wszystkie. Dodatkowo zakupiłem silniczek do zamka centralnego tylnej klapy (154zł z przesyłką). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Ambitnie posprzątałem w garażu i okazało się że mieszczą się dwa samochody... Znaczy się dopiero zrobiłem jesienne porządki czyli powieszałem rowery, popakowałem po kątach rozmaite ogrodnicze utensylia żony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziolek Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Tankowanie po cenach 2014 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Czarny zatankowany do pełna vervą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Mój sceniol drugi też dziś zatankowany pod klapkę. Zapaliła się rezerwa, a na LUK-u akurat fajna cena 4,30/l ON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msek Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Ściągnięta klema na rasowy restart jak w Windowsie co spowodowało pojawienie się menu czujników cofania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 żarówki wymienione na Philips NithVision +130% różnica jest zauważalna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msek Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Wymieniony pełen rozrząd z pompą wody + pasek wielorowkowy i napinacz + wymienione osłony amortyzatorów + geometria po robocie (zbędna jak się okazało) :) Dopieszczona dzisiaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszchm Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Z rana zatankowana :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobiepan Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 ..i do rymu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Megi przeszła wzorowo badanie techniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msek Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Wymienione świece :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Zatankowana do pełna:) I teraz szukanie błotnika bo spawanie okazuje drogiej plus lakierowanie niż kupna używanego... Regulamin pkt. 5.7 - logika wypowiedzi Aston76 Edytowane 26 Stycznia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Urwałem mocowanie osłony termicznej tłumika. Teraz trochę hałasuje blacha przy 1600 obr/min. Tak się kończy wyprzedzanie po zaśnieżonym pasie drodze ekspresowej do Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi