Bodziok2 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autko dostało nowe tarcze (Brembo) i klocki (TRW), założone alumki z oponkami letnimi. Zaraz lepiej się prezentuje, zwłaszcza, że jedna felga była już w kiepskim stanie wizualnym i została potraktowana nowym lakierem, piękne sreberko z grubym ziarnem, teraz odstaje od pozostałych więc na jesień będą miały malowanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 wymienione świece, filtr paliwa, powietrza, pyłkowy, wyczyszone podszybie, umyta, odkurzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Wymieniłem koła na letnie i przy okazji odświeżyłem malowanie zacisków hamulcowych. Nadal srebrne, felgmalem, jak w poprzednich latach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Megi dostała letnie oponki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zatankowana do pełna, wymienione na letnie plus dwie nowe oponki, wymieniona przepaloną zarówke w przycisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oponiarz Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Nie dziś a wczoraj, ale to się chyba też liczy - wyczyściłem wnętrze i zawiesiłem nowy zapach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawciu-o Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Wymieniłem lusterko z pękniętym szkłem i obudową na bardzo ładne używane :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 A ja profilaktycznie op...łem kierow-czynię moje Megi, co by po krawężnikach nie jeździła. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msek Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zakupione Dunlop RT Sport Maxx (225/45R17 94W) w ilości sztuk 4, założone i przegonione;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodziok2 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Mój samochód dostał wczoraj nową szybę przednią, niestety starej się trochę pękło. NordGlass jedyne 399,- zł z czujnikiem deszczu i wymianą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Dostała nowe świece ,olej,zrobiony serwis klimatyzacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekar Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Dziś było gruntowne sprzątanie + odkurzanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 odkurzona w środku po zimie - w piątek będa oponki i uszczelnienie pod pokrywą zaworów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) Czarny umyty i wysprzątany w środku. Zielona przerpowadzona inspekscja LPGwszystko jest ok :) Edytowane 25 Kwietnia 2015 przez baciuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszchm Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 odkurzona w środku po zimie - w piątek będa oponki i uszczelnienie pod pokrywą zaworów;) Sorry za offtop, ale przy takim przebiegu jest już nieszczelność pokrywy zaworów? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi