airbites Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Normalnie cena była 299 zł, a zapłaciłem 260 zł....Tutaj kupowałem:Sklep Dodano: 12 wrz 2015 - 13:43 Dziś przy okazji oddania akumulatora na złom zważyłem Mgankę: Paliwa w baku było około 80%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Megi dostała nowe panewki, swoją drogą przy 200 tysiącach przebiegu nieźle były powycierane :blink: nowy olej, i wszystkie filtry. Na listopad planuje oddać megi na nałożenie ceramiki na lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskrobany Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 jakie koszta u was na rejonie ceramiki ? żeby nie był OT ja dziś wypucowałem skórę i odkurzyłem bo się naniosło :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 ceramika plus polerka lakieru w celu usunięcia kolistych zarysowań 1000zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskrobany Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 taniocha, u mnie 4000 zakwarc <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Megi dziś została odkurzona, wypachniona no i otrzymała 2 nowe żaróweczki od podświetlania regulatorów nawiewów. Drobnostka a bardzo irytawała w nocy a jak wszytko działa to cieszy a koszt tego smieszny bo 2zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MegiClassic Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Dzisiaj wymiana postojówek. Tragiczny dostęp, spalony bezpiecznik i połamana prawa oprawka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Zakupiono wycieraczki, cena 25zł. W końcu cisza na szybie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Dziś i mnie ta przyjemność dopadła. Wymieniłem lewą przednią postojówkę w moim sceniolu drugim. Czas wymiany kilka minut bez rozbierania dodatkowych elementów. A sama żaróweczka była po raz pierwszy wymieniana od 24.12.2010, kiedy to eksperymentalnie zamiast drogich i krótkotrwałych H6W wstawiłem T4W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Założone nowe oponki - vredestein quatrac 5. Pierwsze wrażenia - niskie opory toczenia. Bardzo lekko się kręci w porównaniu do letnich miśków energy saver. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobiepan Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 (edytowane) Wymieniłem na nowy aku. Poprzedni pierwszy od nowości z 2008. Jeszcze działał, ale zimy by już chyba nie przetrzymał. Założone koła zimowe także. Czy także macie problemy ze zdejmowaniem koła z piasty? Zbyt ciasno to jest tu spasowane. Nigdy we wcześniejszych autach nie miałem tego problemu. Jak sobie z tym radzicie? Nie mam tu na myśli smarowania tylko myślę o czymś skuteczniejszym na "zawsze" czyli rozwierceniu otworu centrującego - mam stalowe felgi. Edytowane 17 Października 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 (edytowane) Wyczyść powierzchnię piasty/tarczy i felgi szczotką drucianą, a potem zamaluj cienką warstwą cynku w spreju. Edytowane 17 Października 2015 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobiepan Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Robiłem tak- tylko zamiast cynku czarna farba w sprayu bo felgi czarne-i nic.Dalej problem jak zwykle-ciasno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Tylko, że tak naprawdę felga powinna siedzieć ciasno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobiepan Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Tak tylko jak pisałem miałem już z 10 samochodów przeróżnych i w żadnym tak nie było ciasno-schodziły bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi