milyges Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Kupiłem zegary z cyfrowym licznikiem kilometrów i alu ramkami za 18zł Jeszcze tylko wstawić czerwone LEDy pod wskazówki i zamontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Wymieniłem tłumik środkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Ech, cóż nowego po przygodzie z sarenką? Zregenerowana osłona termiczna układu wylotowego, sama rdza na niej była więc czyszczenie 3 warstwy farby srebrol do 550C i malowanie czarnym lakierem do 450C. Nowa sprężyna z prawej strony Kager za 120zł (utargowałem z 140 ) Naprawiona lampa oświetlenia bagażnika (musiałem prawie całą instalację zrobić od nowa). Jutro: Montaż wspomnianej sprężyny z amrotyzatorem, zakup lampy migacza i silniczka (utargowałem z 210zł na 160zł ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Wczoraj po południu: - Umyłem - Wyglinkowałem - Umyłem szyby - Nałożyłem odzywkę Poorboys White Diamond - Nałożyłem wosk FinishKare 1000 Hi Temp - Nałożyłem dressing na oponki i plastiki - Wyczyściłem wnętrze - Odkurzyłem welurowe dywaniki Czas pracy: 4 godziny. Jestem z tego dumny, teraz to się dopiero Megana prezentuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zamówiona nowa półoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Dzisiaj zatankowałem, a więcej dla Megi zrobię jutro ;-) Kompletne sprzątanie i kosmetyka nadwozia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Nałożyłem na coupetę maseczkę z owadów - jutro trzeba zmyć 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Wczoraj po południu:- Umyłem - Wyglinkowałem - Umyłem szyby - Nałożyłem odzywkę Poorboys White Diamond - Nałożyłem wosk FinishKare 1000 Hi Temp - Nałożyłem dressing na oponki i plastiki - Wyczyściłem wnętrze - Odkurzyłem welurowe dywaniki Czas pracy: 4 godziny. Jestem z tego dumny, teraz to się dopiero Megana prezentuje... cholera prawie jak u kosmetyczki a ja co zrobiłem?? - wybrudziłem ;-) ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Tia mamy speca od mycia i pielęgnowania samochodu na forum Cóż amor założony nowe nakrętki też i łąka pod babci domem przeorana, więc wszystko cycuś glancuś, o ~14 po lampy i silnik do sterowania zakupiony za 20zł z 2yg gwarancją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milyges Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Szpachla, podkład i farba na tylny błotnik (dziurka wypadła ), porobione zaprawki na progach i założone nowe kierunki boczne (clear dymione ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 wymieniona pompa wody - 190zł :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Trzeba było też od razu wymienić pasek i rolkę napinacza, bo robota praktycznie ta sama. U mnie w końcu jest poprawiony dzwoniący wydech. Kosztowało mnie to całe 14 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Dostała nowe klocki hamulcowe przód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Pełne odkurzanie + pucowanie tapicerki + mycie zew. + zrobienie paru zaprawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Wczoraj wymienione przednie łożyska w Jaśniepanu. Od razu się zrobiło ciszej. I sugestia od mechanika żeby kontrolować ałasy dochodzące z lewego przegubu-znaczy się w perspektywie wymiana półosi. Mchanior polecony przez meganecoupe02 jeżeli ktoś będzie potrzebował kontaktu to także chętnie służę. Gość urzęduje na warszawskiej Woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi