fred Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Naprawiony dzisiaj 3-ci stop. Do tego stopnia był zapaprany nalotem, że działała tylko 1 żarówka. Z braku lepszych środków zakonserwowałem to WD40 i póki co działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal_b_30 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 (edytowane) Wymieniony ślizg tylnej elektrycznej szyby i naprawiony przycisk otwierania tylnej szyby w klapie ( a dokładnie mówiąc wyczyszczony i OK) 21-09-2011 zamówiłem podłokietnik Edytowane 21 Września 2011 przez michal_b_30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal55yh Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Wyprałem wnętrze, przeczyściłem "oczko" od centralnego, bo nie za każdym razem łapał. I wsadziłem nowy zapach do auta. CS Cherry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Wymieniłem filtr powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal_b_30 Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Zamontowałem podłokietnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael16V Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 zalałem łącznie za 180 zł :) 100 za pb95 i 80 za lpg :) do tego zmienilem wieszaki tłumika kończowego ponieważ się urwały :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal_b_30 Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Wymieniłem olej, filtr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSolo Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Regeneracja rozrusznika... Tak na wszelki wypadek ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Wymienione wszystkie żaróweczki od podświetlenia zegarów. Naprawiony czujnik od kontrolki ręcznego. Połatana wiązka przewodów od klapy i w końcu działa trzeci stop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Założone chlapacze, póki co tylne bo łatwiej było :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Sceniol drugi wyczyszczony w środku i umyty. Okazało się, że ostatnie mycie miał dokładnie 2 miesiące i jeden dzień temu. Poprzednie w 3 dekadzie maja czyli teoretycznie co 2 miesiące. Nie jest aż taki zły ten grafitowy kolor. Chyba zaczynam go lubić. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Umyta, wypolerowana, nawet 3 lusterka wewnętrzne wyglancowane, aluski dostały też blasku no i zatankowana na full diselgold za prawie 290plnów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Z racji tego, że zgniły (i to dosłownie) obie oprawki oświetlenia tablicy rejestracyjnej) to dorobiłem blaszki i włożyłem tam na stałe (wlutowałem) żarówki ledowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Levy Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 wyczyszczona kierownica, tapicerka i deska rozdzielcza :) autko domaga się jeszcze naprawy oświetlenia panelu ale jakoś nie mogę znaleźć wolnej chwili... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 W Megi przeczyszczony zawór EGR, podłączona pod Clipa, skasowany błąd przepływomierza :) , (jakiś foch jak to kobieta) i po krótkiej walce(40 min :) ) wszystko ok :P . Przy okazji okazało się że wkład lusterka jest do wymiany bo mata się przepaliła ;) , trzeba będzie kupić nowy wykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi