kanar666 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zatankowany do pełna Diesel V-power :) 6,24 zł coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Mały spacerek, potem lpg do pełna i myju myju na placu, znowu wiem jaki kolor ma moje auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianpop Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 wymiana oleju, filtra oleju, filtra powietrza, klocków z tyłu, i skromne tankowanie (na porządne zabrakło kasy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamarad Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 (edytowane) Umyłem i wymieniłem grill/nerki i powiem Wam że wyglada bosko ze srebrnymi relingami, klamkami i felgami na lato będzie fajnie Edytowane 12 Stycznia 2012 przez Kamarad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 (edytowane) A ja wymieniłem dwa cewki w aucie. Edytowane 14 Stycznia 2012 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zakupiłem lampy tylne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 No bym zapomniał Ja wlałem STP do czyszczenia wtrysków i kupiłem trójkąt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antracyt Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zatankowany do pełna Zimowy BP Ultimate Diesel po 5,99 zł/litr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 (edytowane) Zatankowany do pełna Zimowy BP Ultimate Diesel po 5,99 zł/litr Gratulacje, że tak tanio . Dla swojego zrobiłem dziś smarowanie gum silikonem. Edytowane 13 Stycznia 2012 przez fredi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wag Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 (edytowane) Odpiąłem wtyczke od EGR. Jutro w trasie 250 km i zobaczę co się będzie działo. Wróciłem i zero alarmów elektroniki, silnika.Silnik ciszej pracuje co zauważyła też żona.Ile spalił jeszcze nie wiem. Wielkich różnic nie ma, a reszta / czyli przyspieszenie , praca silnika/ to raczej odczucia subiektywne. Edytowane 14 Stycznia 2012 przez wag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekdbr Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 W tym tygodniu w mojej megi 2 wymieniłem; -filtr kabinowy, -filtr paliwa, -filtr powietrza, -olej, -2 łączniki stabilizatora (przód) No i umyłem ja:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawapromyk Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zatankowałem pod korek Pb (do szacowania średniego spalania) i wypucowałem samochodzik, aby zdążyć przed ochłodzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Również pod korek zalany ON sceniol drugi. Niestety po 5.76/l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zatankowałem pod korek PB95 po 5.49 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mientex Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Megi pięknie umyta z tego zimowego brudu aż miło się na nią patrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi