kanar666 Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Zatankowany do pełna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarsztyk Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 (edytowane) Kupione sprzęgło, nowe kołpaczki i folia przyciemniająca na tylne boczne szyby-będę sie uczył kleić, bo dziciakom słońce ostro daje się we znaki... Edytowane 12 Lipca 2012 przez jarsztyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 classic dostał dziś świeżutki olej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek25 Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 ja to nie mogę wpasowac sie nigdy na czas z tematem z różnych przyczyn , tak wiec zeszły miesiąc : wymieniony olej + filtr oraz wymiana tuleji na wahaczach komplet, oraz poduszka pod silnikiem, i ustawienie zbiezności, a nie wiem czy wspominałem ale i końcówki drążków też nowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antracyt Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Moja Renia właśnie dziś wraca z tyodniowego urlopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Było mycie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Zatankowana za 5,42 za litr benzyny 95 do pełna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Zamówiłem inne zegary, manetkę i ściemiacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuoi Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Nowiutkie klocki hamulcowe (od pisku włosy na plecach stawały dęba) i właśnie wymieniamy maglownicę (na gwarancji):D A jutro dobijemy klimkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Megan 1 dostał nowy przegląd który przeszedł śpiewająco, jedynie prawy przedni amortyzator wykazuje ciut większe zmęczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Wymieniony pierścień ABS po stronie pasażera. Wreszcie autko nie włącza ABS przy delikatnym hamowaniu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarsztyk Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 (edytowane) Wymienione rozsypane sprzęgło na LUK-a, wymieniony olej i filtry. Co nowe, to nowe, sprzęgło chodzi elegancko :D I nowe kołpaczki założone :D Edytowane 17 Lipca 2012 przez jarsztyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miikolajj Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 ~ nowe sworznie wachaczy ~ nowe świece ~ umycie i dokłądne wysprzątanie autka ~ tanowanie full:) ~ wystawienie na sprzedaż:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Będąc w ASO RENAULT Automentel, w Wodzisław Śl, po części dla forumowego kolegi, przy okazji zanabyłem dla swojego sceniola drugiego mikrowyłączniki KSJ, do zewnętrznej klamki z HF. Działa w kratkę (lewy tył) od czasu zakupu sceniola. Sprawa wymiany wyłącznika, obecnie nabiera "mocy urzędowej"... Nr referencyjny: 7711138560 komplet 2 szt. cena 7,43PLN ------------------------------------------- Dla pamięci, by nie szukać... Kupowałem komplety spinek do prowadnic szyb bocznych, dla przednich i tylnych drzwi sceniola II Komplet zielony- dla szyb przednich drzwi, P + L Nr.7701209365 Komplet biały- dla szyb tylnych drzwi, P + L Nr.7701209366 cena łączna: 47,83PLN (różnica pomiędzy przodem, a tyłem 21 groszy) Czasami nawet w ASO ceny są bardziej atrakcyjne za nowe oryginały, jak w necie za podróby albo części z demontażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Megan 1 dostał nowe klamki na przód w końcu święty spokój z otwieraniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi