sekal Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 odkurzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 W piątek wymienione oponki na zimowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecky Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 W sobotę wymieniony filtr powietrza i filtr kabinowy. Od razu lepiej oddycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 (edytowane) Wymieniony rozrząd. I naprawiona usterka w układzie nawiewu powietrza w kabinie. Edytowane 5 Listopada 2012 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianpop Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Wymieniona Poduszka silnika prawa (orginał, bo zamiennik zalożyłem tydzien temu i tyle wytrzymał) Teraz w samochodzie cichutko, prawie tak jakby silniek był benzynowy a nie diesel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 zatankowana do pełna :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Nie dziś ale kilka dni temu zapłaciłem ubezpieczenie i jestem goły. Dalej zbieram pieniążki. Tym razem na olej i filtry. W późniejszym czasie podam konto :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 W późniejszym czasie podam konto :) Mam nadzieję, że z hasłem do niego i będzie to jak w końcu te pieniążki nazbierasz i konto napełnisz. :( Ja dzisiaj zakończyłem poprawianie wjazdu do garażu. Niby to prace budowlano- brukarskie, jednak dla auta wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom2125 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Pierwszy raz od zakupu nie dałem rano z kopa w koło...zaczęła w końcu równo chodzić na wolnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanleus Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 wymiana gum stabilizatora. koszt- 21 zł za komplet 4 gum. Przy kołach Bilstein, przy budzie- Sasic :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marbor Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 korzystając z pogody to szybkie mycie i nawoskowanie przed zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSolo Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Zamontowałem światła do jazdy dziennej :( Wymieniłem żarniki w lampach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 W końcu znalazłem czas na wymianę opon na zimówki. Autko umyte,odkurzone;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 wymienione oponki na zimowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal64891 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 z rzeczy pielęgnacyjnych i przygotowań do zimy to już wcześniej, ale dziś zasłuzyła na tankowanie pod korek :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi