gojgien Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 (edytowane) Dokładnie dziś mija 3 lata jak tego sceniola posiadam..... Nie mam do niego zastrzeżeń przez ten czas. Ubezpieczyłem więc na kolejny rok. Edytowane 21 Grudnia 2013 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CienkiEco Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 wymiana na przodzie opona na zimowe na tyle wielosezonowe :) + wywazenie itp w pozycje biale ( nie wiesniackie niebieskie ) diody ... do podswietlenia kabiny biala diodowa zaróweczka ... zamek klapy rzekomo nie do naprawy NAPRAWIONY ... zamki z drzwi pozamieniane bo od strony kierowcy był zamiennik i teraz wszystko dziala przy uzyciu JEDNEGO KLUCZA , drzwi kierowcy , bagaznik , korek paliwa , stacyjka :) na koniec zalane za stu-waka i 100km trasa :) srednia 90-100km/h :) w koncu ECO :) Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Wcześniej obiecałem, tak więc teraz ustawiam moderację na 14 dni. damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 wymienione wycieraczki, zatankowana do pełna, umyta szyba od środka co by mniej parowała :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 zatankowana do pełna 98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 W końcu umyta. Należało jej się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 czerwony i czarny zostały zaprowadzone ma myjnie, gdzie doprowadzono je do ładu, później zostały zatankowane do pełna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Grandziol umyty, odkurzony, odświeżona tapicerka, przesmarowane sylikonem uszczelki i na koniec położony wosk - wygląda jak nowy :) saxo umyte i odkurzone, oba zatankowane pod korek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QsOor Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Wymienione wycieraczki, przód Valeo Silencio XTRM + tył BOSCH H353 Bonus, nowe żarówki do świateł mijania - OSRAM Night Breaker UNLIMITED :) a na drogowe przełożone te z mijania, czyli Tungsram Megalight ultra +120 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Mój sceniol drugi wysprzątany, wymyty, oraz wypolerowany, robota jak na wiosnę..... :) Właśnie wróciłem z przed garażu.. Teraz czas wziąć udział w przygotowaniach wigilii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 umyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Umyta i ustawienie swiateł. I zauważyłem że nie ma jednej zaślepki osłony w jedyn reflektorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 umyta, ale przejedzie się 1km i znów prawie to samo, lato wracaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Włożyłem osłonę na reflektor i wymieniłem lampę od tablicy rejestracyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Korzystając z pięknej pogody ,14*,wyprowadziłem żółtka na słoneczko z garażu. Przez zimę stoi w garażu , jeżdżę Clio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 zatankowałem sceniola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi