cyfer009 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 1.Zalana do pełna 2.Nowe wycieraczki gumowe 3.Posprzątana w środku i odkurzona Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Korzystając z ładnej choć wietrznej pogody, sceniol drugi został wysprzątany w środku, oraz umyty i wypolerowany. To nic że znowu pogorszenie pogody zapowiadają, jest nowe czyste miejsce na łapanie syfu z drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aligator Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Założyłem nowe oponki zimowe, wymieniłem żarówki na OSRAM NIGHT BREAKER UNLIMITED, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamilek Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) Wymiana żarówek H1 i H7. W jednym reflektorze się przepaliła H7 a przy okazji odkryłem, że H1 też nie działała-w mieście praktycznie się nie używa więc nie wiem od jakiego czasu nie było drogowego. Teraz wszystkie 4 są nowe Edytowane 16 Grudnia 2015 przez bamilek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mz263c Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Nowa nakładka na pedał sprzęgła, zwykła gumowa oryginalna :D Zamiennik za dychę z allegro był za duży, musiałem jechać po oryginał do ASO, koszt 30 zł pasuje idealnie, także przestrzegam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zmieniłem ubezpieczyciela na takiego z lepszą ofertą i ubezpieczyłem sceniola na kolejny rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 W dniu wczorajszym Grandzik otrzymał kolejny rok ochrony w pełnym pakiecie OC+AC+NW+ASISTANS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irzi191 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Kupiłem aluski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damn Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zrobiony alternator z osprzętem na cacy. A dzisiaj rano... Oddałem do zagazowania. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aligator Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Dziś odebrałem Megi od gazownika, który zamontował mi zbiornik lpg który mieści 52 litry podtlenku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gravenes Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Wymieniony olej i filtry, zrobiony przegląd klimatyzacji i założone nowe piórka wycieraczek B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zakupiony i wlany płyn do spryskiwaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bialy.Lukasz42 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Wysprzątałem i wymieniłem żarówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionel2000 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Szczeniaczek dostał nowy wydech końcowy z Walkera. Nareszcie mogę delektować się ciszą. Aż dziw bierze że fabryczny wydech wytrzymał tyle lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek.j Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 megi dostała nowy olej elf 5w30 900did oraz filtr. pod sensor deszczu założona wkładka żelowa efekt wyśmienity :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi