Gość marcingzik3 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Byłem w myjni. Dzięki temu jest jak nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zakupione łańcuchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peugeot206.88 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Zakupione łańcuchy. Tyle śniegu że łańcuchy potrzebujesz :D :D Edytowane 24 Stycznia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich64 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 1. Zleciłem mycie z woskiem i odkurzanie. Wydałem 35 PLN. 2. Schowałem do garażu. Na razie bedzie tam stała bo jest plucha a wydałem pieniądze na mycie. 3. Dostała op.....dol bo na 250 km trasie spaliła pół zbiornika beny, już się boje sprawdzać przy tankowaniu ile wyjdzie. 4. Teraz chyba sie wstydzi bo jej nie słychać. Zagroziłem, jeszcze raz taki numer i się rozstajemy. 5. Obecnie leżę na kanapie i mam relaks. Pomyślałem, że dam jej jeszcze jedną szansę - młoda jest i głupia. Pozdrawiam :) miłej niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1aga Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Dołożona grzałka elektryczna w nagrzewnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobiepan Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 marcin1aga a do czego to??> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peugeot206.88 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Dziś zatankowany do pełna cena za 95PB 3,99 :D jupiiii PS: Myślę tylko czy nie kupić na zapas z 10 tys L Edytowane 24 Stycznia 2016 przez peugeot206.88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Czarny zatankowany ON Verva za 3.89 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1aga Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 (edytowane) marcin1aga a do czego to??> Grzałka elektryczna w nagrzewnicy. Gdy silnik zimny grzeje grzałka elektryczna: http://megane.com.pl/topic/27278-grzalka-elektryczna-w-nawiewie-kto-posiada/ Edytowane 25 Stycznia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemalysy Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 W sobotę wymieniłem nagrzewnicę W piątek zmarzłem w drodze na Mazury bo w aucie zimno. W niedzielę w drodze powrotnej już ciepełko. Od piątku zrobione 1200 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechoo8813 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Wyregulowane drzwi kierowcy, ponieważ wydawały niemiłym, "metaliczny" dźwięk przy zamykaniu. A także "naprawione" ogrzewanie tylnej szyby - usterka była błacha - wypięty przewód przy szybie z jednej strony(demontaż plastików, wpięcie wtyczki i gotowe. Myślałem że coś poważniejszego ;-) ). Ogrzewanie śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemalysy Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 W piątek wymieniłem 3 poduszki pod silnikem. Na jutro do wymiany została obejma tłumika za katalizatorem. Wczoraj przewiozłem Megi. 700 km poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Po 12 latach spaliła się żarówka tylnego lewego kierunkowskazu, więc wymieniłem lewą i prawą żarówkę ;) Takie awarie usuwam z uśmiechem na twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzelek Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Założyłem chlapacze do swojej megi! Mam nadzieję, że teraz nie będzie się tak mocno brudziła. Przy okazji zza przednich nadkoli wyciągnąłem kilka garści błota i liści w różnym stanie rozkładu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Nie będzie zbyt dużym nadużyciem, prośba o fotki, jak to wygląda? :) Kurcze też myślę o przodzie. Oryginalne? Pewnie przy przednich nadkolach masz, miałeś szczelinę na dole między nadkolem a progiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi