Jaskinia Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Ja oprócz mycia i tym podobnych kupiłem środek do czyszczenia skóry. Nawet działa :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 ja dzisiaj założyłem renacie letnie obuwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Lukas fotki zapodaj :-P ja dzisiaj bębny skończyłem malować na niebiesko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 W sobotę przygotowanie Megi do sezonu letniego: - Dokładne mycie całego samochodu, - woskowanie całego samochodu, - odkurzanie wewnątrz, - ścieranie kurzów wewnątrz, - wymycie wszelkich plastików (w tym deska rozdzielcza) mleczkiem, - zmiana kół na letnie, - zmiana wycieraczek przednich na letnie (aero płaskie) - zmiana tylnej wycieraczki na nową, - pomalowanie ramienia tylnej wycieraczki (była rdza), - założenie relingów. - nalanie płynu do sprykiwaczy letniego, - włożenie nowych dywaników. To wszystko zajęło mi od 8:00 do 14:00, ale było warto, bo Megi świetnie się prezentuje ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 dziś założone letnie adidaski i pomalowane bębny na niebiesko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Dzisiaj zamontowałem alufelgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecado Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 aluski i kapciuszki pyrkaweczce sprawiłem, niech się turla z przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekok Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 zmienione oponki na nówki michelinki obowiązkowo myjka bezdotykowa z woskiem i autko jak nowe :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aine Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Wymienione dwa łożyska w kołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knq Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Naprawilem klamke w drzwiach kierowcy - troche glupio bylo otwierac sobie drzwi od strony pasazera, a nastepnie przechodzic :] Udalo mi sie naprawic stara klamke, a nowa sprzedam na allegro. Do tego brat dal mi glosniki Yamahy i wreszcie ladnie gra muzyka, bo te stare tekturowe nie byly warte nawet grosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 01.04 kupiłem auto a dziś wyjechał z warsztatu: rozrząd pompa wody olej wszystkie filtry klocki hamulcowe dywaniki gumowe wykładzina do bagażnika a potem go umyłem jutro zmiana opon i gotowy do jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 ściągnałem listwy boczne i atrapy grilli moja Megi dziurawa po bokach aktualnie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zagazowalem Renate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Janiol rozumiem że jaja sobie robisz, 1.04 był kilka dni temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Janiol, dodaj do podpisu + LPG hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi