soko Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 a ja właśnie na BP na ciśnieniówce umyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravil Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 odkurzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek1238 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zaprowadziłem na serwis klimy, było 370g czynnika, teraz dobili do 590g (w serii jest 550g) :-P . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 radek-sląsk, gdzie takie coś kupiłeś bo muszę do clio kupić taką rurę a nie wiem gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Wymieniłem 4 sprzęgło, nabiłem klimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stock844 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Właśnie zmieniłem scenica I na II i dzisiaj wymiana rozrządu z pompą wody, standardowo czyszczenie EGR oraz wymiana filtra kabinowego i filtra paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Wymienione kapcie na letnie :) Nie obyło się bez prostowania jednej felgi i wyważania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 ooooooooooj tyle tego było ... wymienione ostatnio oponki na letnie , odkurzona , pachnąca (nowy zapach do środka) a teraz na dniach uszczelniacze zaworowe do wymiany :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Meganka wyczyszczona w środku, Clio umyte, wyczyszczone w środku. Doszłem do wniosku że trzeba oddać Clio do lakiernika w Lipcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Powalczyłem z przepływką. Testy długodystansowe w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Umyłem i zauważyłem, że jak ustawie podbicie basów na high to prawy wkład lusterka drży, przez co rozmywa się obraz... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 W planach było glinkowanie, polerka auta i woskowanie, ale jak to w życiu bywa spotkała mnie przygoda - na myjni zalałem sobie skrzynkę pod maską i trwało suszenie: w tych nerwach odpuściłem sobie polerkę auta - polerowanie odbędzie się za około 2 miesiące, ale glinkowanie zrobione i auto nawoskowane woskiem Collinite # 476: I efekty mojej pracy: http://www.youtube.com/watch?v=6kwOmu5_yS0 http://www.youtube.com/watch?v=kv9IeR9eWiw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Odkurzanie oraz tankowanie na full 52l.Jutro wymiana filtrów oraz nowy olej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvio10 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Szybkie mycie i tylko tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Ja swoją zabrałem na spacer po mieście bo przez tydzień zrobiła jakieś 50m. Przy okazji posłużyła jako wóz do przeprowadzek - miny mieszkańców osiedla bezcenne jak zobaczyli ile się mieści do coupety :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi