DrNO Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 co do znania się... odkręcasz koło (4 śruby), odkręcasz tylko zacisk (2 sruby/prowadnice) mocowania zacisku nie ruszasz. wyciągasz klocki i blaszki (śrubokrętem), zapamiętaj miejsca montażu klocków i blaszek (L/P, G/D). wyczyść, osusz, odtłuść, zabezpiecz gazetami i taśmą malarską. maluj cienkimi warstwami, unikniesz zacieków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xluki Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Też chcę pomalować zaciski i bębny. Czym malowaliście? Mam zamiar zakupić zestaw MOTIP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 xluki, Poczytaj w powyższych postach, po co przepisywać to ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torek Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 cocker999 akurat sprężyn i tak nie będzie widać ;-) swoją drogą pomykam na jamexach już rok i naprawdę dobrze się sprawdzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 A co powiecie na białe zaciski do białego nadwozia ? Albo złote takie jak w Subaru :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek34 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Złote do białego nie będa pasować. Białe zaciski i bębny, do tego czarna 17calowa felga i będzie pięknie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostryo87 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Najlepszy kolor moim zdaniem to czerwony... Na pewno nie jest to kolor WIEŚNIACKI! Mam Meganke Cupe granatową i tez przymierzam się do malowania zacisków no czerwono Ale każdy ma swój gust... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielw23 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 też mam zamiar pomalować zaciski oraz bębny . Facet w sklepie poradził mi że zaciski malować czerwoną farba , a bębny niebieską . Szczerze to mi się to nie widzi, ale co wy na to ? dodam że moja meganka jest czerwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostryo87 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Niebieskie bębny moim zdaniem nie za bardzo będą się ładnie prezentować. Najlepiej malować na jeden kolor, takim popularnym kolorem jest czerwony albo żółty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 danielw23, może ten sprzedawca był po Akademii Sztuk Pięknych Maluj jednym kolorem który Ci się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykGDA Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 moze temu kolesiowi ze sklepu podobnie jak mi niepodobają się bębny w kolorze rzucającym się w oczy? i przy okzji chciał zarobić ;D dlatego ja maluje bębny na czarno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Bębny nie bardzo wyglądają w kolorze lepiej jak poprzednik mówi na czarno chodź i ten kolor nawet na zaciskach ma przyzwoity kolor. Ogólnie niebieski nie pasuje mi do niczego chyba że lakier jest niebieski nie można robić tęczy na aucie trzeba zachować przyzwoitą tonacje np jak w megane czerwony fajnie wygląda bo z profilu auta widać czerwone lampy. Tak samo odcień jak dla mnie spray do zacisków jest blady a lepszym wyjściem jest podkład na metal + emalia no i solidne czyszczenie przed i nie ma szans że będzie brzydko :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostryo87 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Witam już pomalowałem zaciski i bębny.... Powiem że wygląda to dobrze:) Nawet nawet sie prezentuje...Pomalowałem oczywiście na czerwono a moja Megi jest Granatowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrulo Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 A do zielonego cimnego metalika jaki kolor by pasował na zaciski i bębny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostryo87 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ja bym malował na czerwono:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi