przem338 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Witam Mam pytanie, a mianowicie: Posiadam lampy firmy sonar angel eyes 03+ i chciałbym założyć xenony hid do nich ale o ile wiem to otwór w ktróry wkłada się żarówke jest zbyt ciasny zeby przecisnoł sie w nim żarnik:( Wiec pytanie do tych którzy orjentują sie co nieco w temacie, czy da rade coś zrobić..? a zależy mi bo strasznie blisko swiecą mi h1... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xluki Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Nie wiem czy po wsadzeniu w lampy firmy sonar plastik nie zacznie sie odszktałcać. Oczywiście, że da się to zrobić. Może to być tylko kwestia zrobienia dziur na przewody od palnika. Zależy jaka lampa. Da się zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzan49 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 A dowód rejestracyjny chcesz mieć?Baaardzo drogo Ci ten eksperyment wyjdzie. 1.mandacik 2.parking policyjny jak dobrze pójdzie. 3.zakup nowych reflektorów 4.przegląd 5.jak odsprzedasz te hiper HID-y nieco zwrotu będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolex Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 2.parking policyjny jak dobrze pójdzie. to na pewno nie ale tu wstawił bym inny punkt: 2. OGROMNY WKUR... KIEROWCÓW JADĄCYCH Z NAPRZECIWKA Nie rób wiochy człowieku... chcesz mieć ksenon ? Kup sobie lamy do tego przeznaczone, zamontuj system automatycznego poziomowania i spryskiwacze .... a jak nie masz kasy ... to jest takie polskie stare dobre przysłowie: Jak nie ma człowiek miedzi to na dupie siedzi. PS Sorry za dość mocną reakcję ale te wszystkie :evil: pseudo ksenony bym powybijał osobiście :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 imho sprzedaj te sonary jak są jeszcze w dobrym stanie, bo za niedługo to na śmietnik polecą, wiem co mówie bo na codzień zajmuję się tuningiem, i w kółko ktoś przyjeżdża na zakładanie różnych dziwactw, i takie zakładamy, a potem przyjeżdżają ze jest lipa z tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem338 Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 no no...jakie negatywne opinie:) może i macie racje z tymi sonarami i hidami:)... ale w takim razie powiedzie mi jak o to zrobił wygląda niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 rolex, jak ma dobrze ustawione lampy to nikogo nie oslepiasz chrzan49, znam wiele osób sam miałem zestaw hid w innym aucie i parę kontroli i akurat za to nie słyszałem jeszcze żeby policjant dowód zabrał, a co do parkingu policyjnego to po co takie głupoty piszesz... xluki, w tych lampach dość mocny jest ten plastik szybciej popęka od wysokiej temeperatury niż się odkształci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolex Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 jak ma dobrze ustawione lampy to nikogo nie oslepiasz Absolutnie nie ! Bzdury gadasz ! Lampa do ksenonów ma inne lustra ! Jest inna metoda odbicia światła ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 rolex, jak tak uważasz to spoko... ale nie wiem czy wiesz o jakim lampach jest tu mowa... ale luz każdy ma swoje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolex Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 ale nie wiem czy wiesz o jakim lampach jest tu mowa wiem doskonale i ta lampa przystosowana jest do żarówek próżniowych a nie żarówek gazowych inna temperatury żarnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Ostatnio jak zatrzymał mnie gliniarz w firmowej furze, to zaczała od sprawdzania, czy ksenony sa fabryczne i maja spryskiwacze. Jak zobaczył, że nie zarobi na światłach toprzyłozyl 100 za prędkość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Czy we wszystkich autach ( nie tylko renault) z fabrycznymi xenami są spryskiwacze? Bo myślę u siebie założyć fabryczne xenony i obliczam koszty tej operacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 sei08, Tak, powinny być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 sei08, tu trochę info; http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1217741.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Dzięki Paweł. Masz browarka u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi