DrNO Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 w instrukcji wszystko jest napisane, nie masz instrukcji? sciagnij z ftp :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio1973 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 witam mam pytanko jak zmienic podświetlenie tablicy w megance 99 r RT .Pozdrowionka Jako, że jesteś nowy naforum to narazie przymykamy oko ;-). Następnym razem poszukaj na forum i wpisz pytanie w odpowiednim dziale i temacie np. TU - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk1212 Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Witam, jestem nowy na forum. Poszukuję instrukcji obsługi do Renault Scenic II 1,9 dCi Expression. Jeżeli ktoś ma bardzo bym prosił o wysłanie na e-maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Poczytał byś ten temat to byś wiedzial gdzie szukać. ftp://renault:[email protected]/Manuale/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk1212 Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Bardzo dziękuję, Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Witam, w tym tygodniu stałem się szczęśliwym posiadaczem meganki z 96 roku, w podpisie napisane jaki model :] Prosiłbym o instrukcję obsługi do tego modelu, a jeśli ktoś nie ma to chociażby instrukcje obsługi radia Philips, bo nie wiem jak tam stacje pozapisywać :/ Z góry dzięki za pomoc pozdrawiam Art Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Ludzie czytajcie to forum (TEMAT) zanim coś napiszecie - patrz 3 posty wyżej lub też masz we wcześniejszych napisane gdzie znajdziesz. Już takie lenistwo was ogarnia, że trzeba wam wysyłać :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Spokojnie, przeszukałem forum, ale żaden link do ftp mi nie działa, zarówno na FF jak i IE ;/ dlatego napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Jak nie działa jak działa Przed chwila wchodziłem na ten co podałem powyżej i wchodzi. Może masz ustawione jakieś zabezpieczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Ok, dzięki za pomoc i przepraszam za zamieszanie, na moim komputerze to nie działa i nie wiem czemu, myślałem że po prostu ftp zdechł czy coś :| odpaliłem drugiego kompa i tam już śmiga :] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userek Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 tylko o ile pamiętam meganki w 96 roku nie miały silników 1.6 16v,chyba że zmieniony silnik jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Taki kupiłem sprowadzony z Niemiec, na liczniku mam zrobione 213 tys, ale właśnie z tego co tu przeczytałem i jeszcze z innych źródeł wychodzi że masz racje, ale to się chyba można cieszyć, nowszy silnik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Potrzebuje instrukcje przyuczenia pilota do alarmu Cobra, bo mi sie rozprogramowal. Jak ktos ma takie cos, albo wie krok po kroku jak to zrobic to bede wdzieczny za info. PIN mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Do Cobry się chyba nie przyucza tylko do IMMOBI..., a to już jest opisane na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Trzeba przyuczyc, jak sie pilot rozkoduje. Juz to raz robilem, tylko ze zaplacilem 30zl za to ze gosc pokrecil kluczykiem i policzyl ile razy lampka mruga, wiec teraz chcialbym to zrobic sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi