civic Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Jedz do Dąbrowskich mają świetny salon i serwis, Pietrzaka olej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość porky Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Piąty!!! Włączyli i działają. Nareszcie. Za frico. Rzeczywiście w Menu ustawień osobistych nie pojawiła się opcja do ich wyłączania, co obiecuje instrukcja obsługi. Chyba zatem muszą doszlifować jeszcze ten soft. thomaskce: Jedź do Zabrza! Daleko nie masz z Katowic. Aktywować dzienne warto, a na kłótnie z ASO Pietrzak szkoda nerwów. Zabrze sprawdzone, więc chyba lepiej przejechać te 20 km i mieć święty spokój. Chyba, że wolisz do mnie do Szczecina? To jedyne 560 km przez Polskę lub szybsza opcja - 680 km przez Berlin. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwpi Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 thomaskce Spróbuj zadzwonić jeszcze do Zięby w Katowicach - masz na pewno bliżej niż do Dąbrowskich. Z doświadczeń znajomych (mieli już 2 poprzednie meganki, może będzie trzecia :) ) wynika, że Zięba ma bardziej "normalny" serwis od Pietrzaka. Sam jeszcze nie sprawdzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glenn Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 rozpocząłem lawinę widzę ;-) I bardzo dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeper Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 No to jak chyba predzej pojade na poludnie czy na zachod polski i tam zalatwie niz w trojmiescie gdzie Zdunek ma monopol... masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 mi tez sie udalo wlaczyc dzienne u dabrowskich :) Bylo to polaczone z aktualizacja UCH czy ECH czy jeszcze inaczej - cos co zaleca producent i jest wykonywane bezplatnie. Koszt wlaczenia dziennych 60 zl :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan999 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Ja również włączyłem dzienne u Dąbrowskich w Zabrzu, koszt 80zł. Ciekawe czemu jedni mają 60 a inni 80zł? Przy okazji sprawdzili pedał hamulca gdyż takie było zalecenie producenta w mojej wersji (1.4 TCE). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 nie wiem jak jest z ta cena ale jak w zeszlym tyg dzwonilem to mi kolo przez tel powiedzial ze to koszt ok 60zl. Dzisiaj jak podjechalem to chcial mi nawet policzyc 85 ale powiedzialem ze zostalem poinformowany przez tel ze to bedzie 60 to mi policzyl 60 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr4g0n Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Ale to jest trochę chamstwo uważam. Skoro te światła są, skoro przepisy się zmieniły i RP wreszcie je szanuje, to dlaczego jeszcze mamy za to płacić? Mi przy odbiorze odmówiono zmiany na dzienne, bo "nie wolno". Ciekawe co powiedzą na mój 1.5 miesięczny samochód... Po sesji do nich uderzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti2001 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Renault Pietrzak Swietochlowice zalaczyly mi dzis dzienne i nawet dzialaja Wiec jak cos to juz umieja (chociaz dzwonili do wawy o obsluge clipa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldking Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 "wojti2001" ile Cię ta impreza kosztowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti2001 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 120zl, normalnie licza sobie 150zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 ale kradzieje, za 15 min roboty ? ehhh :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeper Opublikowano 23 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 za 15 min roboty ? ...ehhh.. To tak jak pojechal facet do warsztatu, ze mu skrzynia biegow nie dziala, facet podszedl popatrzal, puknol raz mlotkiem i wystawil rachunek: 500zl za naprawe Wlasciciel zadowolony ale tez wsciekly, ze taka cena, zarzadal rachunku szczegolowego za usluge... no i dostal: - robocizna: 15zl - wiedza gdzie puknac: 485zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Ja też zapłaciłem 120zł za coś co raczej powinno być zrobione za darmo ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi