wojti2001 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Moja zamowiona chyba w koncu lutego, do odbioru nadal termin na polowe czerwca. Coupe 1.6 dynamique. Bylaby pewnie o wiele szybciej, ale zachcialo mi sie skladanych lusterek, hands free i czujnikow parkowania wiec poczekam sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_t Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Zamawiałem w ostatnim tygodniu stycznia - odebrałem w pierwszym tygodniu maja. W sumie nic nadzwyczajnego - zawsze trzeba poczekać jak się zamawia samochód do produkcji. Dla mnie to lepsze rozwiązanie niż brać to co stoi w salonie mimo tego że np. wyposażenie, albo kolor do końca nie podchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moby Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 O cie karp.... Masz cierpliwość anielską... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 ... czekam już od 2 tygodni na odpowiedź, ponieważ nie umieli sobie poradzić ze skrzypiącym pedałem gazu powiedzieli że będą kontaktować sie z importerem co zrobić w tej sprawie czyli lipa:( jutro się będę z nimi wykłucał... W mojej służbowej też pedał piszczał. Po jakimś czasie przestał i teraz (jakieś 4 tys. przejechane) już jest spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaba27 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Dałem sobie spokój, bo też skrzypienie ustało i jest cisza :D ale fakt faktem, że dealer nie odezwał się do dnia dzisiejszego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaqo Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 a wie ktoś może jak na chwile obecną przedstawia się wielkość rabatu w salonach w warszawie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeper Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Wielkosc rabatu, z tego co slyszalem to kwestia indywidualna. Rabat zalezy od ceny i od tego np czy juz kupowales renault ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Generalnie poziom rabatów ustalany jest przez Centralę w Wa-wie dla każdego indywidualnie. Koncesjoner czy Agent może udzielić rabatu w ramach swojej marży. Jednak nie są to wielkie kwoty. Jedynie tzw samochody DEMO mogą mieć niższe ceny. Na chwilę obecną najbardziej na DEMO opłaca się brać Lagunę. W pozostałych przypadkach nie wygląda to już tak różowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeper Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Jednak nie są to wielkie kwoty. Kwestia co dla kogo znaczy wielkie? Jedni dostaja 5% inni 7% a jeszcze inni 10... Kilka tys zawsze do przodu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
civic Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Ja dostalem 14% rabat indywiduany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaqo Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 aha, ja na al. jerozolimskich na "dzień dobry" dostałem 16% więc chyba nie jest źle 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeper Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Z tego co wiem to "na dzien dobry" nic nie daja, idzie zapytanie do RP i to oni ustalaja rabat indywidualnie. Gratisy od salony sprzedazy to jeszcze inna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 deeper, czyli potwierdzasz dokładnie to co napisałem wcześniej. Indywidualnie podchodzi się do tzw. lojalnych klientów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Ja akurat jeżeli chodzi o salon mam bardzo dobre wrażenia. Kupowałem co prawda samochód z poprzedniego rocznika (w styczniu 2007 samochód z 2006) i wybór miałem ograniczony, ale rabatu dostałem coś rzędu 15-17%, 1,5 miesiąca później załatwiałem Clio III dla mamuśki i rabat był jpodobny. Kiedy w kwietniu 2007 przymierzałem się do kupna następnego miał to być Logan MCV 1.6 ale zaproponowali mi Megane II Grandtour 1.4 16V Alize z ręczną klimą, fabrycznym radiem i kolor taki jak SII z rabatem 18% :D Ale raczej traktują mnie już tam jak stałego klienta, zastępcze dostaję za darmo :D Jeżeli jednak będę kupował następny samochód to trafię do tego samego salonu. Handlowiec jest po prostu bardzo konkretny, szybki w działaniu i po prostu miły, a co najważniejsze zależy mu na dobrych układach z klientem. Matki samochód kupowałem u niego bo ze mną dogadał się bardzo szybko dając dobre warunki. Znaczy się dobre podejście owocuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moby Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 A kto Cię tam obsługiwał? Ja zachwycony nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi