macv6 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Jak wyżej. Ja na razie znalazłem: - jednego eurocenta - paczkę niemieckich chusteczek higienicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 W Volvo 440 znalazłem pod prawym fotelem szminkę damską (używaną i niemiłosiernie zakurzoną już) w odcieniu brązowawym ( jest taki ;) ), poza tym na tylnej półce leżała zapalniczka (jednorazówka, ale podziała jeszcze przez miesiąc). I jeszcze pod tylną kanapą leżał klucz płaskooczkowy 13. W Jaśniepanu zastałem odmrażacz do szyb (w schowku w bagażniku) oraz krzyzyk zawieszony na lusterku (tak sprytnie zawieszony że go zauważyłem dopiero po miesiącu jak popatrzyłem na samochód przez okno w pracy ). W Honkerze kupionym z PKP niegdyś pomarańczową koszmarnie brudną kamizelkę ostrzegawczą z logo PKP na plecach oraz flagę NATO ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 płyty CD w podłokietniku i 2 Euro w schowku :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 - płyta CD w radiu - niestety muzyka - kilkanaście groszy w schowku podłokietnika PS. Pizza to się musiałeś zdziwić wyglądając z tego okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Co prawda było to przy zakupie mojego pierwszego w zyciu autka (Golf 3) ale pod kołem zapasowym były męskie kąpielówki i damskie stringi :roll: PS Standardowych rzeczy jak bilon czy płyty CD szkoda wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 W obecnej Megance: - sok Kubuś. Nieotwierany. Wypiłem i żyję - kilka bateryjek różnego typu (paluszki, R20) - akumulator do jakiejś starej nokii - ze dwa długopisy - cały plik wizytówek - jakiś taki piszczyk zakładany na ucho, żeby nie usnąć podczas jazdy. To wszystko jest nic. Mój kolega znalazł w swoim samochodzie, podpaskę. Na szczęście nieużytą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 pod kołem zapasowym w bagazniku: - nożyczki oraz małą łyżeczkę po zdjęciu góry deski: - 5gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yetiq Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Małą latarkę led i spray do deski rozdzielczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 W Scenicu: - maszynkę do obcinania paznokci (pod tunelem środkowym) - klika Eurocentów W Coupe: - żetony do jakiegoś lunaparku, - ulotki z opery - czapkę z daszkiem - uzupełnione karteczki z serwisu - co i kiedy było wymieniane walało się pod tylną kanapą - UWAGA: w intercoolerze takie same karteczki jak wyżej, ktoś chyba wrzucił na złość właścicielowi :shock: - brudu w środku co niemiara ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Marcin Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 - jakieś 2 niemieckie monety - 30cm uciętego kabla RCA w tylnym lewym boczku - 40cm kabla prądowego nie podłączonego do niczego pod fotelem pasażera - najlepsze: :shock: kabel prądowy podłączony do + w aku i kończący się w prawym boczku niezaizolowany ! ! ! jak to auto się mi nie spaliło to do dzisiaj nie wiem :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Pizza to się musiałeś zdziwić wyglądając z tego okna Niee, tak źle nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 ja znalazłem powerade i twixa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferus Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 W audi pod tylną kanapą banderolę po banknotach stuzłotowych niestety pustą :-( i kilka różnych wizytówek i tic taki a w passacie pod pokrowcem mapę szwecji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 a ja klucze od jakiejś toyoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Brelok renault, wzór taki jak na poduszsce kierowcy ( scenic IphII ) a był pod deską rozdzielczą. Wpadł w szparę między szybę a deskę coś błyszczało i ......... musiałem wyciągnąć, całe szczęście że dało radę drucikiem bez rozbierania samochodu. U szwagra znalazłem pod fotelem telefon komórkowy, szwagrowski mówił że telefon dzwonił ale myślał że jego i co brał się do odbierania a tu nic, nawet dzowonił do operatora że ma głuche połączenia, opierdzielił panienkę w BOK-u i połączenia ustały, potem okazało się że akumulator w telefonie padł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi