kbarann Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 no wyglada to ok... choć żarównki już napewno nie wymienisz :D a ten dolot nie za długawy ? ja rozumiem że się nie dało krócej, bo w megi to miejsca na nic nie ma ale może się sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Za długi dolot? A jak doprowadzić powietrze od IC do przepustnicy? JA ogólnie sobie tego nie wyobrażam póki co. Powietrze od filtra trzeba doprowadzić za silnik do turbiny. Z turbiny z powrotem na przód silnika do IC, no i z IC ponownie na tył silnika do przepustnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoMCKP Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 ja tak tylko czekam i jestem ciekaw jak przy tej ilości miejsca pod maską puszczą wiatr do turbo , ale to nie moje zmartwienie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Stożek bezpośrednio na turbinie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoMCKP Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 i chyba wlot na masce :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pewexiusz Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 dokładniejsze zdjęcia i ewentualne opisy poczynionych dokładnie rzeczy będą w sobote późnym wieczorkiem. niestety nie uda mi się odebrać autka w pt jak planowałem więc wszystko znów się przesuwa naszczęscie o 1 dzień tym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Wyżej był jednak trafny post - jak teraz będzie wyglądać wymiana żarówki? Interesowałeś się tym?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pewexiusz Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 najprostszy i opatentowany sposób (4 wkręty 3 śróby 10 zapinek i 4 zatrzaski ) czyli zdejmuje zderzak i mam wszystko na wierzchu:) do tego mam teraz xenon i ledowe postojówki to mam nadzieje że szybko wymiany nie będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 tak, zwłaszcza z postojowkami led pojezdzisz dlugo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Panowie, na Forum już jest bardzo rozbudowana dyskusja o wymianie żarówek właśnie w MII. Proszę zakończyć OT, a jeśli chcecie mogę przeprowadzić parę powyższych postów do wspomnianego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 czekamy na wykresik :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pewexiusz Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 na chwile obecną wykres na 0.3 bara niedługo może zmieni się na 0,4 o ile wszystko będzie dobrze się sprawować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 No na wykresie to ładnie wygląda, ciekawy jestem jak jeździ :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crash75 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 pewexiusz, no wyszło całkiem całkiem... ;-) a ile Cie to wszystko kosztowało, jeśli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoMCKP Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 nie wiem jak te fotki oddają to co się znajduje pod maską , ale czy filtr nie jest zaraz za chłodnicą :roll: , co do przyrostów , to moment jak na te doładowanie , to nawet ładnie podskoczył i czym w końcu było to wystrojone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi