marcel.lm Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Witam kupiłem Scenica z 2002 r i zauważyłem że w lewej przedniej lampie znajduje się pod kloszem pajęczyna. Lampa jest oryginalna z 2002 roku. Czy można jakoś usunąć ten defekt? czy któryś z was spotkał się z takim zjawiskiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aine Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 O jakiej pajęczynie mówisz ? :D O pękniętej lampie czy o pajęczaku ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Czy może o takim nalocie jakby z kurzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syndrom Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Może ktoś czyścił lampy benzyną ekstrakcyjną/rozpuszczalnikiem i coś się utleniło? Ja tak raz popsułem kiedyś kumplowi lampy (ale to był jego pomysł :D ). Możesz oddać lampę do polerowania i powinno bez problemu zejść. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel.lm Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Mówie o prawdziwej pajęczynie z pająkiem wewnątrz klosza lampy. Dziwne ale prawdziwe. chyba fotke strzele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Zrób zdjęcie, a później spróbuj wyeksmitować degenerata przy pomocy sprężonego powietrza przez otwór na żarówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Może wlazł tam od strony żarówki. Widać ciepełko mu odpowiada :D Pająk chyba już ususzony :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 spróbuj wyeksmitować degenerata przy pomocy sprężonego powietrza przez otwór na żarówkę. Ja bym jednak zastosował podciśnienie. Dorobić do oryginalnej końcówki odkurzacza coś o mniejszej średnicy, np. kawałek węża ogrodowego 1/2" i dokładnie wyssać to co w lampie siedzi. Można jeszcze dalej kombinować przyklejając do końcówki węża jakąś szczotkę, np. do mycia butelek. Powinno pomóc w czyszczeniu. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aine Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Patykiem go, albo drucikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel.lm Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Mówicie, że przez otwór po żarówce spróbować? A może odkurzaczem? Dzięki za pomoc jak sobie poradzę z niechcianym lokatorem to napisze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 marcel.lm, z fotki wynika, że prosta sprawa. Tak jak pisałem do płaskiej końcówki odkurzacza taśmą przykleić i dokładnie obkleić kawałek cienkiego wężyka i po wyjęciu żarówki wyssać to co z pajęczaka zostało :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 zostaw w spokoju - pająk=szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aine Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Niech On lepiej w pająkach szczęścia nie pokłada :D może źle na tym wyjść. Sam chyba byś nie chciał zwłok wozić (prawie) na masce. Mnie już to drażni :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 marcel.lm, co do pająka to może śpi.. weź najpierw patyczkiem sprawdź czy żywy... a serio to odkurzacz dobra sprawa, pomaga czasami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek-max Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 ale,jak wlączysz reflektory,to na ścianie wyświetla logo spidermana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi