brudijr Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 kurde ;/ to dupa... Trzeba szukać dalej, poszukam czegoś za zachodnią granicą ps. u Czechów kosztuje 100zł http://www.aunika.com/Prislusenstvi-pro-au...lantu-RENAULT-2 Bo sam kabel nie wystarczy, nie? Tam niżej są same kable Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatMan Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 A gdzie dostać taka kieszeń z ramką do M II ph I ? [ Dodano: 2010-08-21, 18:03 ] Jakby co to tu szukajcie też http://www.tme.eu/pl/katalog/adaptery-do-s...26page%3D3%2C20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian1000000 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 BatMan, powiem ci ze ja jak kupowałem radio to gościu mi sciagnol tez ramkę a kupowałem w Mysłowicach jak byś chciał namiary to pisz na pw albo można na allegro tez kupić jakoś podróbę i tez będzie :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lineumaciel Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Więc ja zakupiłem adapter od Panów piloty.pl. Potwierdzam że działa pilot+wyświetlacz. W moim przypadku jest to pioneer deh-4100sd z oddzielnym wejściem na fabryczne sterowanie oraz wejściem ip-bus. I właśnie gniazdo IP-Bus zostało wykorzystane do obsługi wyświetlacza. Adapter spisuje się świetnie. Problemem jest to że w modelach na 2010 rok gniazda ip-bus już nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterZgora Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 (edytowane) Ja zakupiłem radio Pioneera DEH-P55BT akurat ktoś sprzedawał razem z adapterem. Niestety muszę przyznać, że nie do końca jestem zadowolony z tego adaptera. Oczywiście wyświetla to co radio (wszystkie informacje RDS), ale już przy płycie z MP3 na fabycznym wyswietlaczu pojawia się tylko TRK i numer. Przy korzystaniu z telefonu komórkowego fabryczny wyświetlacz tez wyświetla jakieś głupoty. Dosyć często zdarzają się opóźnienia w wyświetlaniu komunikatów, tak że nakładają się dwa na siebie (na zdjęciu przykład RMF FM i FAKTY. Obsługa fabycznego sterownia z kierownicy również nie powala. Opóźnienia do dwóch sekund, a czasami nawet brak reakcji na przyciśnięcie klawisza. Jeżeli komuś zależy, aby fabryczny wyświetlacz nie był "pusty" to może sobie taki adapter kupić, jednak ja nie polecam. Edytowane 23 Maja 2012 przez PiterZgora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi