roy_z71 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Jakie klocki na tył byście wybrali? 1) TRW? 2) RAICAM 3) TEXTAR ew jakies inne możecie polecić? Ważne żeby nie piszczały:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Ja mam Jurid. Puki co nie piszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 only FERRODO.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roy_z71 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zapomniałem dodac ze w przyst.epnej cenie, tzn do 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 obecnie między jakością a kosztami ładuje się HR, to odłam TRW (dawna ich fabryka), jakości im nie ustępują, schodzą z tej samej taśmy co kiedyś TRW. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mil3k6 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Ja mam Textar i nie piszczą a co mi sie w nich podoba to to ze dostajesz w komplecie te blaszki slizgowe nowe na wymiane <ok> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 FERODO ...co do piszczenia polecam przeczytać na forum o "plastilube". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Ferodo są chyba montowane nawet na pierwszy montaż. U mnie, w phase II tak przynajmniej jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Ja na tyle miałem w oryginale textar i takie tez założyłem - placilem chyba 65 pln za komplet i smigaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roy_z71 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 oo to bardzo tanio, a gdzie kupowałes te TEXTARY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 pojechalem z ta cena spr i placilem 80pln a kupowałem tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roy_z71 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 W kwestii piszczacych hamulcow w aso mi powiedzieli ze najprawdopodobniej trzeba przeczyscic klocki. Natomiast znajomy mechanik powiedzial ze najlepiej odrazu je wymienic (maja ok 58k). Wsumie utraty mocy hamowania nie zauwazylem, wiec nie wiem czy tlyko przeczyscic czy wymienic odrazu. A jezeli przeczyszczac to czy jest to jakos speclahnie skomplikowane (czy dam rade to zrobić sam (jestem laikiem)?gdzie ew ta pasta plastilube trzeba posmarowac? Jakis schemacik:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 A masz autko phase I czy już phase II? W TYM LINKU masz opisaną procedurę wymiany klocków, więc tym samym od razu połapiesz się gdzie i co przeczyścić i które miejsce posmarować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roy_z71 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Mam phase I, fajny tutorial ale przydałby się taki jeszce do tylnich klocków, bo ponoc tu nie ma analogii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Ale z tego co pamiętam, to ktoś wypowiadał się w tym podlinkowanym wątku także na temat tylnych hamulców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi