Lewy Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Dacia Sandero. Boczne kierunkowskazy ją zdradziły :) Chwilowo nie mam czasu na wymyślne zagadki, więc na szybko wklejam to co pamiętam jeszcze z Warszawskich ulic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino87 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Citroen AMI 6 sedan? http://en.wikipedia.org/wiki/Citroën_Ami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Lewy, ostatecznie mogę uznać ale oryginalnie to Renault: http://images.google.pl/imgres?imgurl=http...%3D792%26um%3D1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieyk Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 a może ten kto zgadł wrzuci następną zagadkę? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino87 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Czekam na potwierdzenie od Lewego :) żeby nie było że się pośpieszyłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Tak, oczywiście jest to Citroen Ami. Wracając do Sandero. Tylko w Ameryce Południowej jest sprzedawany jako Renault, bo tam chyba nie znają marki Dacia. Jak mogą :) Dacia Sandero - samochód osobowy produkowany przez firmę Dacia we współpracy z Renault (koncern ten jest właścicielem marki Dacia). Na niektórych rynkach model ten sprzedawany jest pod marką Renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino87 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Chyba nie tylko, często na widziałem choćby Renault Logan. :) W UK reference do tego był jako renault logan (top gear). Anyway: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 tata nano :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 na dzień taty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Kiedyś takiego miałem :) Kto zgadnie co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Fiat 124 - ale to poza konkursem, powinien "chyba" zadawać meganecoupe02? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinpoz Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 kataryniarz, tak,tak meganecoupe02 czekamy - pewnie dopiero szuka ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 P_r_z_e_m_o, WAZ 2101 Żiguli ? ew Łada 2102 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Łada 1300 vel. fiacior 124 - któreś z tych :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 [you:0f8553cbe2] pewnie będzie wiedział :) a to? : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi