MIeszko Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 witam, szukalem ale nie znalazlem... jestem nowym wlasicielek renault megane kombi 19 dci dinamique i wszystko jest ok:) ale jak naciskam przycisk zmiany trybow komputera pokladowego to nie mam np chwilowego spalania. mam natomiast wszystkie srednie spalania, przejechane km itp. czy to normalne i zalezy od modelu czy tez cos jest nie tak dziekuje z gory i pozdrawiam mieszko megane kombi 1.9 dci dinamique Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 MIeszko, a sprawdzasz chwilowe spalanie na postoju czy podczas jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIeszko Opublikowano 14 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 podczas jazdy, przelaczam po kolej i nie ma nic, sprawdzalem nawet dzis. wyglada to tak jakby tej funkcji wogole nie bylo w kompie... jakies pomysly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Jako posiadacz najuboższej wersji MII mówię że to MUSI być. Jaki masz język menu, angielski, francuski czy inny? Po angielsku to 'CURRENT', natomiast po francusku to 'INSTANTEE'... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIeszko Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 mam angielska, noi klapa bo nie ma... czy jest taka mozliwosc ze ta funkcja jest zablkowana i tylko CLIP'em sie da odblokowac? albo uruchamia sie ja jakims sposobem o ktorym nie wiem ( mam cacuszko dopiero tydzien) jako ze daje dzis na warsztat zeby mi posprawdzali fachowcy wszystko to moze powinienem sie ich dopytac... czytalem instrukcje( sciagnieta z forum dzieki:) i nic nie wycztalem... no nic jak macie jakies pomysly to spradzimy jak sie dokopie do sedna to dam znac dzieki za pomoc pozdrawiam Mieszko [ Dodano: 2009-06-15, 09:13 ] a moze powodem jest to ze mam anglika! czy ma to jakies znaczenie moze ktos sie orientuje? na moj chlopski rozum to chyba nie powinno miec... :-? no nic zobaczymy co powiedza w warszacie :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 no nic zobaczymy co powiedza w warszacie mam wrażenie że zaraz kolejny nowy użytkownik Megi nasłucha się jak to francuzy szajs robią a nie samochody i nie warto było kupować i "ten typ tak ma". wystarczy chwila u mechanika... MIeszko, pospisuj każdą opcje komputera po kolei i zapodaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIeszko Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 zrobie to wieczorkiem i napisze po koleji co mam, a co do mechanika to nic nie powiedzial (nawet tego czy tak mam byc czy nie) oprocz tego ze zadbana i w dobrym stanie, ale nie robil nic skomplikowanego - wszedl pod samochod potrzasnal kolami itp czyli "na oko", wiec jeszcze nic nie slyszalem:P i jak na razie jestem zadowolony ( a kto by nie byl po tygodniu, hehe) myslalem tez zeby podjechac do servisu renaulta i zeby oni cos powiedzieli.. tak ogolnie to do szczescia mi to nie potrzebne ale jakby bylo to tez nie przeszkodzi dzieki i pozdrawiam [ Dodano: 2009-06-19, 09:39 ] no hi jestem co prawda nie jutro ale zawsze lepiej pozno niz wcale wiec tak mam(moze byc nie pokolej) -ilosc km do naprawy -srednie zuzycie paliwa -srednia predkosc -trip ( ile przejechanego) -calkowita ilosc przejechanych km i to tyle.... jakies pomysly? dzieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwww Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 masz angola, ja tez tak mam- wczesniejsza laguna angol tez tak miala, jedynie spalanie chwilowe dziala w trybie test jak jedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordi73 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Cześc wszystkimn czy ktoś mudłby podpowiedzieć co z tym zrobić? świeci sie komunikat OLWECHSEL BALD FALLIG i i taki malutki kluczyk-narzedzie. Z góry dziękuje i pozdrawiam. [ Dodano: 2009-08-29, 11:33 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 jordi73, czas powoli na wymiane oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wloshaty Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Tak się zastanawiam, czy jest może jakiś sposób na zmianę języka w komputerze? Bo mam niemiecki i niezwykle mnie to mierzi. Nie mówię, że chciałbym od razu polski, ale może chociaż ten angielski da się uzyskać, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 wloshaty, Poczytaj co już napisano na ten temat na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wloshaty Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Udało mi się znaleźć :) Muszę koniecznie zrobić coś w tym temacie bo mierzi mnie to przeokropnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi