gochu Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Witaj, tak świadomie, w opisie również silnik 1.9DCI. Od niedawna jestem na "emigracji", szukam zakładu gdzie mógłbym spokojnie założyć gaz do Megane I 1.6 1997. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 To ma być wtrysk czy podciśnieniowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gochu Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Witaj, Priorytetem dla mnie jest fachowa i solidna + usługi serwisowe. Myślę o II generacji, jakby sekwencja była w dobrej cenie ( w porównaniu do jakości) to może bym się skusił. Ogólnie zakładam to pod katem dłuższych tras (co któryś weekend robię około 700km). Do pracy mam 3km, więc na drodze do pracy raczej nie zaoszczędzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 W okolicach Warszawy wtrysk gazu to koszt ok. 2000zł. Dokładna kwota zależy od komponentów. Ponoć w montażu takich instalacji dobry jest zakład Migaz-S, a przynajmniej polecany na forach LPG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Gdyby ktoś miał chęć jednak zakładać gaz w wardak autogaz (małe litery zamierzone) to informuję, że po 1,5 roku od zainstalowania odkryłem kolejną wpadkę ekipy. Nie pamiętam już kto (który z pracowników) mi zakładał okablowanie elektryczne, ale tak inteligentnie pozabezpieczał poucinane przewody (od czujnika poziomu gazu), że.... zasilanie stykało się z masą i powodowało resetowanie komputera (na szczęście tylko resetowanie). Dobrze było dopóki ten szczątek izolacji jakoś trzymał, a biorąc pod uwagę, że w tym miejscu instalacja cały czas chodzi (jest nad kołem pasowym pompy wspomagania) to cud, że tylko tyle się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korysp Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) Znam niezły warsztat, ale nie w Wawie, tylko w Piasecznie - adgaz. Znajomy polecił i teraz już wszyscy z mojego otoczenia z niego korzystają. Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megamema Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Może teraz ktoś szuka dobrego warsztatu. Polecam montaż LPG - Warszawa, Minerska 2c. Więcej szczegółów na montaz-lpg.pl. Moim zdaniem znają się na swojej robocie bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szerszen Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 no tak pierwszy i pewnie ostatni post -> reklama warsztatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi