damian_opole Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Co mnie dzisiaj wkurzyło??? To,że zabrałko mi paliwa jak stałem w korku!!!!!! Jechałem na stację i miałem nadzieje,że obejdzie się bez pchania samochodu,oczywiście ogłuchłem przez zdenerwowanych kierowców którzy na mnie trąbili,ale jeden mądry przechodzień pomógł mi dopchać wóz gdzieś na parking. Dostał 10zł ucieszył się i poszedł dalej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 :P Od czasu do czasu poruszam się Polonezem Caro '95 :) Ostatnio ta żółta lampka paliła się od dłuższego czasu, w końcu pomyślałem, że trzeba go zatankować, w auto i na stację, na każdym skrzyżowaniu przy skręcie auto szarpie, jak dodam gazu szarpie, myślę sobie co znowu, ale jadę dalej. Podjeżdżam na stację, staję pod dystrybutorem i zanim zdążyłem wyłączyć silnik sam zgasł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 I wkurza mnie to jeszcze,że jak świeci rezerwa to nie pokazuje ile zostało do końca km żeby zatankować!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 jeździj tak dalej a pompę będziesz wymieniał a to jeszcze 1.5 to może i wtryski :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 (edytowane) Podjeżdżam na stację, staję pod dystrybutorem i zanim zdążyłem wyłączyć silnik sam zgasł Kilka lat temu miałem dwa podobne przypadki. Auto którym jechałem miało zazwyczaj ciut paliwa bo używane sporadycznie. Wziąłem samochód i wybrałem się troche dalej.Minąłem stacje. Jadę jade, wskaźnik poniżej, ujechałem ponad 20 km i juz myślałem że będzie OK. Właśnie skręcałem na skrzyżowaniu przy stacji i stanąłem. Na szczęscie było z górki więc dopchałem sprzęta jakieś 50 metrów. Drugi raz....w tym samym miejscu :) Tym razem myślałem, że "nic dwa razy się nie zdarza" :) Nie polecam takiej "zabawy" Edytowane 8 Lutego 2013 przez fredi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 jeździj tak dalej a pompę będziesz wymieniał a to jeszcze 1.5 to może i wtryski :) ~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ No właśnie kurczę dosyć często jeżdżę na rezerwie.Tankuje więcej jak jadę gdzieś dalej,albo po wypłacie. Ale dzięki za info. Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esemes77 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Mnie wkurzylo ze pomimo ze kocham i dbam o moja Megi lista usterek rosnie z tygodnia na tydzien:peknieta sprezyna w kierownicy 240£, nie otwierajace sie okno pasazera 120£,zatkane odplywy pod maska 50£ , dzis wymienilem zarowki H7 to w nagrode padl wentylator ogrzewania jeszcze nie wiem ile za to mnie policza brytyjscy specjalisci w servisie renault...A pogoda w sam raz na awarie ogrzewania! Moze jacys chetni ? Megane oddam tanio ! bo na naprawy nie wydalam finansowo... Pozdrawiam ! P.S.zapomnialem wspomniec o klockach , gumach na poloskach i akumulatorze czy to moj pech? Tyle szitu w ciagu 2-3 miesiecy? auto jest warte jakies 1500£ na naprawy powyzej wydam lekko 600£... Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 (edytowane) Jak zwykle czyli ceny paliwa, konkretnie opałowego, które właśnie skoczyło a niestety muszę dolać. :lol: Dzisiaj wkurzyło mnie także tablica z cenami na Orlenie. Jade sobie i patrze "o super cena" Było 5,33 za Verve ON. Pomyślałem, że to pomyłka ale....może jednak. Pomyłki nie było a jedynie usterka wyświetlacza z jednej strony. Z drugiej było już 5,93 :) Najzabawniejsze, że wiele osób złapało się na to "niższe". Przyznam, że jakiś czas temu kupiłem verve za 5,55 ale to była taka kilkugodzinna promocja na jednej ze stacji. Wtedy wlałem za 50 zł bo tyle miałem przy sobie także biznesu nie zrobiłem. Aha. Dodam, że wkurza mnie że nie ma u nas takiego śniegu jak w Kanadzie.Przynajmniej spadnie kilkadziesiąt cm, odkopie się drogi i można jeździć a tak to ciągle błoto, odśnieżanie i takie tam. Kuzyn kolegi mieszka w Kanadzie i mówi, ze jak u niego sypnie to przynajmniej wie że zima a nie chlapa :) Edytowane 20 Lutego 2013 przez fredi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Codziennie rano patrząc na zasypany po raz enty samochód... wkurza mnie ten cholerny śnieg, który non stop pada :) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 (edytowane) U mnie tez pada, a na drodze lod. Niedługo pojde odsniezyc auto zeby jutro rano nie musial meczyc przed robota. Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 20 Lutego 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Niech ten syf topnieje, chce sobie wreszcie umyć auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Całe auto uwalone w błocie,śniegu,lodzie.... Niech będzie na plusie to umyje się autko... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Podobno zerowe temperatura czy minusowe ma utrzymywac do konca kwietnia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Gdzie to pisali w fakcie? :) dziś w tv mówili że w pon, wt, śrd ma być na plusie nawet 4 stopnie :lol: Wkurzyła mnie cena renowacji felg :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Megii kręci,ale nie odpala.Myślałem,że to akumulator więc naładowałem i to samo.Paliwa pełno.Wymianę rozrządu mam za 15tyś km. W poniedziałek na lawecie do mechanika;((( Znowu koszty;(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi