Megi98 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Dwie "koleżanki" z pracy i ich rozmowy o bajtlach i menopauzie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Utrata pracy, od dziś wspomagam bezrobocie w Polsce :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 (edytowane) Utrata pracy, to współczuje, ja też się ostatnio tego obawiam.Dziś wkurzył mnie mój nowy dyrektor. Nawet nie spytał co robię a już miał pretensje. :lol: Edytowane 25 Lutego 2013 przez sebcio76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Szału dostaję z serwisem, producentem i sprzedawcą nawigacji. 21 stycznia oddałem swoją nawi NTT do sprzedawcy w celu odesłania do naprawy, ewentualnie podmiany wadliwego softu w serwisie i pomimo 14 dniowego terminu, do dnia dzisiejszego jeszcze nic nie nadeszło. Nawet nikt nie raczył zadzwonić i poinformować, że może się przeciągnąć... Wydzwanianie i dopominanie się o swoje kończy się odsyłaniem do kogoś innego. Nawet wyłuskanie przydzielonego numeru RMA na niewiele się zdaje, raz słyszę że przyznano zwrot kasy, by po chwili ten sam facet z serewisu wycofał się z tego i odsyła znowu do sprzedawcy, którym jest CAREFOUR. Nie po to więcej płaciłem przy kupnie u lokalnego sprzedawcy, by teraz mieć problemy z gwarancją i serwisem jak przy kupnie tańszego w Allegro.... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 (edytowane) I wkurzyło i rozbawiło a mianowicie SMS o treści: " Przekaz 100% pewny i potwierdzony przez 3 jasnowidzów. Pieniądze leżą ukryte w kopercie w Twoim domu!. Duża kwota, aż 4 zera!!! Slij Wizje (czy coś na jakiś numer za 3 zeta,) powiem gdzie...... " hahahahahah Rozbawił i wkurzył bo aż szkoda odpuścić sobie te 4 zera :lol: Dodano: 04 mar 2013 - 18:57 Wczoraj sprawdzam poczte na jednym z portali a tu niespodzianka. Jedno z moich kont dosłownie przestało istnieć. Założyłem jeszcze raz, ale to co było to uciekło. Fakt, że nie miałem tam cudów ale jednak. Kiedyś też tak miałem i dopiero interwencja u administratora przywróciła zawartość. Edytowane 26 Lutego 2013 przez fredi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Sprzedający na allegro który wystawił mi bezpodstawnie negatywa pisząc ze nie dostał pieniędzy gdzie wcześniej zgodził się na zapłacenie za przedmiot po mojej wypłacie (8 marca) twierdząc ze nie ma ze mną kontaktu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Wkurzyła mnie moja Megi. Nie dośc że 1 usterka nie usunięta a na ustalenie co jest na 90% wydałem troszkę kasy a naprawa musi poczekać na wolny termin i fundusze to dziś znów kolejna usterka brak ABS ESP I kontrolka serv . Mam dość. Śnieżyca za oknem, ślizgawica i tańczy jak baletnica na lodowisku. Mam ochotę sprzedać ją w cenie złomu!!!! zaczyna się robić skarbonka :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Nie dość, siostra wylądowała w szpitalu z prawdopodobieństwem zapalenia otrzewnej bo lekarz rodzinny zbagatelizował ból brzucha to jeszcze zaczyna szumieć łożysko które wymieniałem niecałe rok temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yupikayey Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Dziś na stacji benzynowej Orlenu - podchodzi pracownik tejże stacji, otwiera klapkę i leje paliwo, ja mówię do pełna. Przy kwocie ok. 160zł (29,5L) mówię stop, bo wiem, że bak już jest prawie full. Przy płaceniu, pracownik wyższej rangi próbuje mi coś tam wcisnąć, i mówi, gdybym dobił do 30L to bym mógł wziąć udział w czymś tam (losowanie/konkurs/promocja). Ja robię takie oczy i dziwię się, że ich pracownik leje paliwo, widzi licznik, i nie zaproponuje mi dolania 0,5L paliwa do tych 30L, no wkurzyli mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Komenda Wojewódzka Policji która nie chce zapłacić za wykonane przez naszą firmę prace/zamontowaną część. FVAT z dnia 9/11/2012 z terminem 30 dniowym. I co do nich dzwonie to że coś się tam komuś nie spodobało, coś przestało pracować, coś,... no chwila. Przecież jak coś nabywam, czy to sklep czy serwis to płacę na miejscu i później mam prawo dochodzić swoich praw. A ci postanowili sobie że nie będą płacić do póki się nie upewnią - choć nie wiem w czym. Paranoja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gungosa Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 mnie to iż nie mogę zatrzasnąć kurtyny od schowka pomiędzy fotelami coś jest #$^@*&$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 (edytowane) Bałagan w opisie poduszek scenika. Coś troche lata i chyba konieczna wymiana, ale w necie burdel na całego. Jak jest jedno to nie ma drugiego, a nie będę zamawiał w kilku sklepach bo trzeba opłacić kuriera. A ci postanowili sobie że nie będą płacić do póki się nie upewnią - choć nie wiem w czym. Paranoja. Znajomy ciotki zamówił urządzenia do swojej firmy za ponad 200 tys. Zaliczka wpłacona(kilkadziesiąt tysięcy), minęło kilka miesięcy a maszyn jak nie było tak nie ma. tym samym coś co miało dawać zarobek jest kłopotem. Towar miał przyjechać z zagranicy. Firma która to ściąga mówi, że jak coś to "może pan iść do sądu bo my to mamy w du...ie" Dyrektorek zaśmiał się, że wolny kraj, demokracja..... Edytowane 28 Marca 2013 przez fredi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milyges Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Pęknięta szyba przednia koło czujnika deszczu.... Poleciała ryska aż pod uszczelkę. Po świętach wymiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Komenda Wojewódzka Policji która nie chce zapłacić za wykonane przez naszą firmę prace/zamontowaną część. FVAT z dnia 9/11/2012 z terminem 30 dniowym. I co do nich dzwonie to że coś się tam komuś nie spodobało, coś przestało pracować, coś,... no chwila. Przecież jak coś nabywam, czy to sklep czy serwis to płacę na miejscu i później mam prawo dochodzić swoich praw. A ci postanowili sobie że nie będą płacić do póki się nie upewnią - choć nie wiem w czym. Paranoja. Wezwanie przedsądowne - potem www.e-sad.gov.pl - potem komornik i tyle. Po co się prosić o swoje pieniądze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 (edytowane) Nie wkurzyło tylko [cenzura] nie ten śnieg od samego rana ;/Zimo won Edytowane 3 Kwietnia 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi