donato Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 mam megane II od tygodnia i nie wiem jak załączyć wszystkie kontrolki czyli całą elektryke bez odpalania silnika, czy wogóle jest taka możliwość.?? drugie pytanko-jak zwolnić blokade kierownicy bez odpalania silnika?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 donato, nacisnąć przycisk start bez wciskania sprzęgła i bez nogi na hamulcu.Megi nie odpali i powinno się wszystko uruchomić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Hamulec + start. Komputer pokładowy wyświetla tą podpowiedź zawsze przed uruchomieniem silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donato Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 dzięki bardzo idę sprawdzić [ Dodano: 2009-07-02, 20:17 ] jeszcze raz dzięki wszystko jest oki....takie proste ,a jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerard Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Donato, znalazłeś prąd??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodecki Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Witam. Może wiecie jak zrobić taki sam trick czyli tak aby pojawiły się kontrolki bez włączania silnika w mojej megi? Jest ona w automacie a samo przyciśnięcie start włącza tylko nawiew bez kontrolek - no chyba że tak ma być ? Potrzebuję włączenia zapłonu bo CLIP żeby wykasować błąd żąda ode mnie wyłączonego silnika i włączonego zapłonu. Może ktoś wie jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Naciśnij i trzymaj start bez hamulca i sprzęgła ( ) przez jakieś 10 sekund. Może się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 mlodecki, przecież jest napisane wyżej w temacie jak to zrobić :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodecki Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Dzięki wielkie, rzeczywiście trzeba było przytrzymać około 10 sekund i się wszystko zapaliło Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi