Czekon Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Witam, mam problem z dziwnym stukaniem w nowym Renault Megane III (2009r.) bardzo często przy mocniejszym ruszaniu słychać dość głośny stuk, czasami z przodu a czasami z tyłu (zawsze po prawej stronie) początkowo myślałem że coś mi sie pod siedzeniem przewala, później że w bagażniku ale przeszukałem wszystko a stuki nie ustają, wygląda na to że te stuki występują gdzieś w okolicy prawych kół - może to cos z klockami hamulcowymi, nie wiem, być może w tym tygodniu udam się do serwisu ale wkurza mnie to że muszę tam jechać po przejechaniu 4000km o podobnych problemach pisano już też w dziale: Dział Techniczny 2 /nowa wersja/ » Mechanika » Ogólne » Mech.-Ogólne - Megane III » [Megane III phI] Dolegliwosci. niedorobki w nowym modelu czy ktoś może rozwiązał już ten problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeper Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 U mnie takiego stuku nie ma wiec nie dotyczy to wszystkich... Podobne objawy mialem w poprzednim aucie... okazalo sie ze to tuleja wachacza... ale tutaj z racji, ze nowy bym to raczej wykluczyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi