Prezes Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Przyznam, że mi się to ni jak nie widzi :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 I raczej nie tanio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Kolega bojanjjj to powinien gratis dostać te tarcze za to jak reklamuje firmę m.... ;) W nocy może wyglądają fajnie ale szczerze powiem na fotkach wygląda to nieciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Moim zdaniem wzor jakis taki niedorobiony jest.Czekam na foty jak one noca swieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojanjjj Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 świecą tak jak te na zdjęciach [ Dodano: 2007-09-21, 15:46 ] widzę że nie ma tu zwolenników tych tarcz a szkoda, mnie sie podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 bojanjjj, dla mnie one są mało czytelne, w czasie jazdy ciężko będzie coś z nich wyczytać patrząc tylko ukradkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Zwolennicy tego typu tarcz może i są, ale nie ma zwolenników projektu firmy m... ;) Której adres znowu przypadkiem jest na fotce ;) Wiem, że się czepiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojanjjj Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 ano, jeśli chodzi o tego typu tarcze to nie ma w Polsce dużego wyboru ;) albo sie bierze to co jest albo kombinuje na własną rękę ważne by sie podobało właścicielowi meganki elo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi