pers Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Ma ktoś takie brewki jak pod linkiem?? no i jak wyglada z nimi,zastanawiam się nad kupnem http://allegro.pl/item692972760_renault_me...tfb_tuning.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Ja mam. zdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 a możesz wrzucić foto jak to wygląda ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 A proszę bardzo: zdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Kupiłem, założyłem, zerwałem... mega brzydkie mi nie spasowały bo zbytnio odstają zresztą spojrz na fotki :/ żelazko ma na tyle ładną linie że te brewki nie poprawiaja jej wyglądu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Driver się oczywiście myli. Brewki poprawiają wygląd, zwłaszcza, jeżeli sa elementem większego zestawu. ;-) zdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Rzecz gustu, mi się nie podobają od momenu załamania na kierunkowskazie. Nawet u ciebie licho to wyglada. Jak ktoś jest z Krk to mogę się ustawić na przymairkę, mam czarne brewki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_kielce Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Koledzy skad wziac takie brewki szukalem na allegro na ale niestety poleglem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babus Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Tutaj masz: http://moto.allegro.pl/item858928404_renau...ng.html#gallery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_kielce Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Swietnie dziekuje bardzo i przepraszam za problem a i ogromny + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi