kepa416 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Witam jestem nowy szczęśliwym właścicielem Megane II dziś zauważyłem taki kabelek pod maską. : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 kepa416, mnie to wygląda na rurkę odprowadzającą gazy z akumulatora, prawdopodobnie kończy się gdzieś pod autem i ma także otwarty wylot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 A to ma być gdzieś podłączone ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 niektóre typy aku. mają na krótszym boku pokrywy takie plastikowe kolanko. Jeśli jest to rurka z przelotem pod auto, tak jak pisałem, to należy ją na to kolanko nasunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 kepa416, jest tak jak piszegojgien, miałem ja w oryginalnym aku. Gdy wymieniłem rurka poszła w zapomnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 I u mnie prawdopodobnie zostanie ładnie zabezpieczona. ;] Dziękuje za pomoc. [ Komentarz dodany przez: gojgien: 2009-08-17, 23:02 ] czyli sprawa załatwiona, temat zamykam i pozostawiam dla potomnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi