Endriu99 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Witam ... Mam sprawę Trzęsie mi budą przy prędkości 80-100 km/h...Wymieniałem półoski :) są nowe :) Ale dalej trzęsie ??? Sprawdzałem Felgi czy czasami nie są pokrzywione !!! ale wszystko jest OK .... Tak samo ja tarcze hamulcowe...... Niewiem co jeszcze może być ?? Proszę o pomoc ................POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opony ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Mam dokładnie to samo z moimi zimówkami. Po mieście jeszcze da sie pojeździć, ale w trasie tragedia. Ogladanie kręcących opon na wyważarce nic nie daje. Wydają się prościutkie a pod obciążeniem coś się dzieje niedobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu99 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 NO właśnie mi się to dzieje :) na oponach Letnich :):):) I nie mam pojęcia co to jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 ja stawiam na źle wyważone koło jedź niech wyważa na innej maszynie :) u mnie robili to 4 razy zanim przestało rzucać autem( 120-140) , ew sprawdź luzy na zawieszeniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu99 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Sprawdzałem luzy wszystko jest OK :) tak samo wyważałem koła :) Podejrzewam ze to mogą być krzyżaki na półośce wewnętrznej :) jutro jadę do mechanika zobaczymy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi