GraVeR Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Witam Czy ktoś możę ma tutoriala jak zrobić, aby tunerlist odtwarzalo mp3, lub stowrzyć wejście usb? I jeszcze jedna prośba, chce kupić nowe głośniki, ale nie wiem jakie rozmiary, jakie moce i ile ich jest w moim aucie. Megane 1.6 16V 2003 hatchback Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipi Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Mocami głośniów sie nie przejmuj - bardziej impedancją oraz średnicą. Z tego co kojarzę to średnica standardowych głośników to 13cm a popodcięciu plastików 16cm - sam musisz ocenić czy jestes w stanie sam tego dokonać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GraVeR Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 kipi nie bede sam robic, ale chcialem sam kupic glosniki, dziekuje Ci za odpowiedzi:) a moze jeszcze uda sie powiedziec ile jest tych glosnikow w megi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 GraVeR, żeby włozyć głośniki 13 cm. nieoryginalne, trzeba też podciąć plastikową obudowę. Głosniki masz w przednich( 2) i tylnych(2) drzwiach oraz na podszybiu(2) miejsce na wysokotonowe. 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GraVeR Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Dzieki serdeczne!! a jak z USB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel400 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Wejścia USB, z tego co mi wiadomo nie da się tak porostu dorobić. Możesz jedynie dokupić emulator zmieniarki i w nim masz wejście USB i czytnik kart pamięci, dostępne są one na allegro. Emulator taki podpinasz kostką do radia w miejsce zmieniarki. Nie wiem jak te nieoryginalne, ale ja mam taki emulator oryginalny Renault i działa to super i mam pełne sterowanie pilotem przy kierownicy! czy w nieoryginalnym też jest sterownie z pilota?, nie wiem :) Kilka miesięcy temu nowy taki emulator oryginalny w ASO kosztował około 550PLN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsliwa Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 usb nie dorobisz, bo nie ma interfejsu w radyjku, i chyba wogóle byłoby to niemożliwe, ale jak kolega wspomnial - za 400zł mozesz kupic takie cudo http://www.allegro.pl/item708755949_zmieni...2gb_gratis.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 czy w nieoryginalnym też jest sterownie z pilota?, nie wiemtak,też wszystko działa jak w orginalnym z ASO i jeszcze jesteś 150-200zł do przodu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GraVeR Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 dzieki wam serdeczne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsliwa Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 temat do zamknięcia i zachowania dla potomnych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi