jarekfi25 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 jak zrobić by działały, u mnie nie chodzą na funkcji czasowej.... :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Ale co nie działa? Wycieraczki? Jak tak to szukaj najpierw pająka o którym Ci pisałem w temacie o poduszce, jak założysz nowy i nie zadziała to się pomyśli, bo był taki przypadek na serwisie, ale rozwiązania wolałbym nie opisywać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekfi25 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 przedtem też nie dziłały na czasówce, tylko na tych pozostałych funkcjach, na czasówce raz poszły i koniec.... a co do pająka to szukam , szukam i ni ma jak by ktoś znalazł to proszę o info. Jeden z mechaników proponował zlutować u elektryka(tak zrobiłem w leganzie i dzuałało) ale się boję.... :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Niech sobie ten mechanik ... zlutuje. Napisz do kol. kolek, on ma trochę gratów do mII. Przyczyna tych wycieraczek może leżeć na wiązce albo w uch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekfi25 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 dobra, jak go znajdę -ale jakbyś coś namierzył daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sojuz4 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Witam . Mam w swoim Scenicu podobny problem. Przy ustawieniu manetki od wycieraczek na wycieranie czasowe wycieraczki wykonuja jeden pełny ruch i potem nic. Nie pomaga ustawienie pokretła na wycieranie czasowe wolne czy szybie. Zawsze jest tylko wykonywany jeden ruch. Pomimo mocnego opadu deszczu wycieraczki nie reaguja. Jaka moze byc przyczyna ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 A żel w czujniku w szybie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sojuz4 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Witam. Musze sprawdzic . Troszke poczytałem na ten tematy innych postów i juz wiem czego szukac . Dzieki za info . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekfi25 Opublikowano 23 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 nie mam żelu, jest jakies oczko, ale bez żelu skąd go wziąc ? szyba byla wymieniana.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuveFan Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 smigaj do ASO i szykuj około 80 zitków (o ile dobrze pamiętam). Wymień wkład i czekaj na deszcz Potem napisz tu na forum, ze do bani ten czujnik deszczu ;) edit: Potrzebujesz czegoś takiego: http://www.allegro.pl/item744364834_czujni..._megane_ii.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekfi25 Opublikowano 23 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 ale mi chodzi o samo czasowe ruchy wycieraczek, a nie zleżne od intensywności deszczu. Teraz albo zasówają, albo macham łapkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 jarekfi25, jak włączasz na czasowy to zaczyna działać czujnik deszczu, nie masz opcji czasowy albo czujnik. Jak nie ma żelu to mogą wyczyniać cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapel124 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 hej mam pytanie??? jak wymienić żel i jak sprawdzić jego stan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 czapel124, Gdzieś na forum już pisali - poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbigniew1111 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 mam pytanko nie mam czujnika deszczu scenic z 2000r mam podobny problem po właczeniu na czasowe chodzą wycieraczki co jakis czas jest ok ale w przełączniku jest dodatkowo regulacja szybkości tego czasowego załaczania jak włacze na max lub min i tak się właczają w tym samym czasie a chyba po to jest zeby albo szybciej albo wolniej pracowały gdzie szukac winy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi