Silver Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Witajcie Zakupiłem już dodatkowe zegary, jednak nie mogę nikogo w poznaniu znaleźć kto zpasuje mi oryginalny słupek megane II po stronie kierowcy do trzech sztuk zegarów :-/ Czy znacie kogoś kto to robi ?? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzan49 Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Pogoogluj w firmach tuningowych.możesz zapytać na All. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Znajomy ostatnio przerabiał speedstera i wstawiał na slupku zegary w firmie: GEKO Cars z Poznania. www.gekocars.pl Był dosyć zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pewexiusz Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Mam podobny problem:/ dzwoniłem już do kilku firm ale niestety większość choć ma na stronie internetowej to na stanie magazynowym już nie. jedynie firma ZASTEC tuning próbuje taki słupek ściągnąć http://www.zastec.pl/shop/product_info.php...;products_id=90 czy się uda dowiem się w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 A firmy car audio Wam tego nie zrobią? Rzeźbią czasami takie rzeczy, że głowa mała. Myślę że dobry blacharz też by takie coś wystrugał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pewexiusz Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Już znalazłem kontakt i pewnie w przyszłym tygodniu jade to załatwić. Koszt wykonania takiego słupka + flokowanie to 250 pln z ich adapterem na zegary. czas wykonania do 3 dni. www.flokowanie.com.pl czyli firma z Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiekel Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Wrzuć fotki jak już zrobisz ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pewexiusz Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 jak dobrze pójdzie to wszystko będzie w następnym tygodniu i napewno wtedy wrzuce fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiekel Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 ok czekam/my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rasta Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 No właśnie czekam B) , jak wyszło zapodaj foto poskładanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 do zastecu mogę podjechać jak ktoś będzie chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi