meganecoupe02 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 odpowiednie świece żarowe myślę, że one wiele nie pomogą :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 3. rozsądne planowanie głowicy z wymianą uszczelniaczy u specjalisty! Nie w większości silników Renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bububolek Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 chodzi mi tu głównie o świece dobrej jakości :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 4. odpowiednie świece żarowe i kable Powinno być świece zapłonowe i kable WN ponieważ temat tyczy się silnika benzynowego. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bububolek Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Nie w większości silników Renault. no niestety, chciałem splanować w swojej a mamy takie same i nic z tego. Podałem ogólny przepis na poprawe zadowolenia z auta. ja osobiście zmieniłem wydech i dolot. auto jeździ o wiele lepiej, głównie dlatego, że pozbyłem sie zapchanego katalizatora. Co do reszty jak kto woli :P Aston masz racje, przejęzyczenie dość poważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi