empe Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 witam mój problem z klimą polega na tym, że nie działa jak włączę guzikiem ją, dioda się jednak świeci... ale czasem jak zostawię włączoną, to po zgaszeniu i ponownym odpaleniu auta zaskoczy i chłodzi jak diabli (nabijałem ją myśląc że to przyczyna), po zgaszeniu znowu nie wiem czy zaskoczy... faktem jest że zaskakuje tylko po ponownym rozruchu, nigdy w trakcie jazdy... ma ktoś jakiś pomysł co to być może? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lineumaciel Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 czy znalazłeś jakieś ozwiązanie problemu? bo ja mam podobne objawy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 może sprężarka nie łapie że ma się włączyć ? tam jest bodajże jakieś sprzęgiełko -tylko strzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Mam to samo i szukam już któryś miesiąc :-? Mam wrażenie, że gdzieś jest zaśniedziały lub przełamany kabelek, tylko za cholerę nie mogę go znaleźć. Czasami mam tak, że jak mocniej przyhamuję to się włączy, a po dodaniu gazu wyłączy. :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi