habibi Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 witajcie, prosiłbym użytkowników megane coupe III o opinie o tym systemie. marketingowo chwalą go okrutnie ale ja nie znalazłem prawie żadnej dobrej opinii na jego temat od uzytkowników. nie myślę o jakiś audiofilskich opiniach ale raczej o tym czy daje radę dla przeciętnego użytkownika który chce posłuchać muzyki z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr4g0n Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 siedziałem w megane III z tym systemem, teraz mam zwykłe radio w swoim megane III grandtour... i nie odczuwam jakoś różnicy ;) nie na tyle by wydać tyle kasy ile za nie chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
habibi Opublikowano 22 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 dziękuję za odpowiedz, choć nie jest miła bo ja to to zamówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr4g0n Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 było spróbować porównać. Wsiąść do jakiegoś z i bez. Nie wierzę, że nie mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pingu Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 dobre Akurat, jeśli chodzi o to, to salony Renault niestety są cieńkie. U mnie w mieście to nawet poziomu wyposażenia Dynamique nie da się zobaczyć. A żeby zobaczyć Megane Coupe w wersji Dynamiqu musiałem przejeździć pół polski. Niestety nie udało mi się też znaleźć nigdzie systemu arkamys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr4g0n Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Heh, no to w Poznaniu lepiej stoją. Pieluszyńska ma praktycznie same Dynamique co najmniej, w tym samochód demo był z arkamysem. Auto Compol miał moje Grandtour w wersji Dynamique już w połowie sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max_ad Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 habibi też mam zamówione megane coupe z arkamysem - powinienem je mieć w łapkach na przełomie października/listopada (btw. abstrakcyjne terminy oczekiwania na nowe auto - 10tyg. :/). Podzielę się spostrzeżeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeko Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 A tak dopytam... czy ten system Arkamys jest już doposażony o gwizdki w desce? Ja po tym co przeczytałem tutaj na forum mojemu Panu handlowcowi w salonie powiedziałem że to wstyd i żeby dołożyli mi te głośniczki od razu. pozdrawiam, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi