tu_es Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 A czy takie żarówki (chodzi o rozmiar i moc) będą pasować do oświetlenia zegarów w megance I ph II - Alledrogo.pl lub Alledrogo.pl 2 . Które polecacie? Oczywiście kolor zielony no i może aluramki, tylko ile kupić tych żarówek? Na zapas? Kurna felek, kto mi to polutuje :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4000 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 do zegarów w megane 1 ph2 te diody nie będą pasowały. a to dlatego że w tej wersji do oświetlania zegarów są użyte diody SMD (czy jakoś tak). zdunman już o tym pisał bo ma takie same zegary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tu_es Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 No to szukam na alledrogo.pl diod smd. A czy ktoś już ma albo widział zielone podświetlenie zegarów? Jak się sprawuje? Czy mocno męczy wzrok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4000 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 zdunman a napisz jak zmieniłeś kolor wyświetlacza od kilometrów. napisałeś że użyłeś do tego 6 białych diód. co jeszcze było potrzebne żeby świeciło się na niebiesko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Panowie i Panie powiedzcie mi ile żaróweczek jest w zegarach mIphI bo niedługo zamawiam żaróweczki i się pobawię troszkę i muszę zliczyć wszystko i zostawić kilka sztuk zapasu. Jeśli wiecie proszę też o info co do innych miejsc na tablicy rozdzielczej Pozdrawiam. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 zerknij do tematu "zmiana podświetlenia zegarów MI" w dziale "tuning" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 zdunman, takie rozwiązanie mnie interesuje, chwal się znaczy tło inne i inny kolor cyfr na LCD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsliwa Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 panowie! nie zadawajcie glupich pytan o diody walcowe do phII bo kilka razy powtarzane było ze nie pasuja macie tu link i koniec http://www.megane.com.pl/viewtopic.php?t=14562 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychup Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 A czy da się zmienić w M1 PH2 kolor podświetlenia SAMYCH wskazówek, bez ruszania podświetlenia pomarańczowych tarcz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Krzychup, możesz je przemalować tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychup Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Czyli teoretycznie niemożliwe jest uzyskanie pomarańczowego podświetlenia skali i białych wskazówek... Dzięki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocek Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Witam lutownice mam i jutro mam zamiar rozebrać swoją ślicznotke, pytanie gdzie podjechać po te diody do elektrycznego jakiegoś czy do motoryzacyjnego, i co mam powiedzieć, diody SMD o wymiarach x na x czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychup Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 To pewnie i jak się pochwalę... Zegary - tu diody LED SMD 1210, to dokładnie takie jakie są wlutowane. Zegary ze środkowym panelem i radiem - w radiu inne diody, ale dało się przylutować te same LED SMD 1210 P.S. Jak teraz przyciemnić radio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocek Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Czy ktoś zmieniał już kolor dmuchawy? Moim zdaniem jest to niemożliwe przez te pomarańczowe plastiki. Czy komuś może sie to udało i może dać fotki? i oczywiście instrukcje jak to zrobić. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Czy ktoś zmieniał już kolor dmuchawy? A jak można zmienić kolor dmuchawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi