kepa416 Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Witam przeglądając forum zauważyłem że wszyscy macie dopasowany idealnie ten daszek,u mnie kołnierz na około deski rozdzielczej jest oko 5 mm za ponad nią samą i od dołu widać jk by było coś nie dociśnięte. Czy ktoś mógł by mi poradzić jak go zdjąć i w których miejscach są śruby ? Aha i przy okazji czy jak naciśniecie deskę rozdzielczą za tym daszkiem a szybą deska się ugina pod lekkim naciskiem jak by nic tam nie było co mogło by ja trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yetiq Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Daszek nie jest przykręcony. Należy z wyczuciem pociągnąć w górę i trochę do siebie. U mnie dał się wyciągnąć bez problemu. Jeżeli daszek troszkę odstaje, to może trzeba go dokładnie docisnąć, aby wszedł dobrze na swoje miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 23 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 http://allegro.pl/item745857228_renault_me...a_licznika.html tak jak tu ? to tylko na zatrzaski >? Czemu mój wygląda jak by był z dwóch części u tak się rozchodzi u spodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yetiq Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Jest montowany tylko na zatrzaski. Wrzuć zdjęcie, o co ci chodzi z tymi dwoma częściami, bo nie mogę sobie tego wyobrazić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 24 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Dziś został wyjęty daszek wyszedł bez problemy. Wcisnąłem go z powrotem i nadal jest tak samo. postaram się wrzucić zdjęcie jak to wygląda w najbliższym czasie ale chyba na to rozwarstwienie nic nie poradzę ponieważ on jest zgrzewany na ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi